• 1403/12/28 - 10:43
  • تعداد بازدید : 26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

خطر ابتلا به تب مالت، بر اثر مصرف لبنیات سنتی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،  دکتر محمد خلیلی وند مدیر کل دامپزشکی استان کرمان ضمن تبریک سال جدید به کلیه همشهریان و هم‌وطنان عزیز،  استفاده ازفراورده های  لبنی غیر پاستوریزه را بسیار مخاطره آمیز عنوان نمود و از کلیه شهروندان و  مسافران درخواست کرد تا فرآورده لبنی مورد نیاز خود را از مرکز معتبر بهداشتی تهیه و مصرف نمایند.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های مهم انتقال بیماری‌های مشترک از جمله بیماری تب مالت انسانی مصرف فراورده‌های سنتی غیر پاستوریزه است،از  مردم درخواست نمود که  جهت حفظ سلامتی خود و خانواده از مصرف شیر و لبنیات سنتی غیر پاستوریزه خودداری نمایند.

دکتر محمد جانباز مسئول آموزش و ترویج اداره کل  دامپزشکی کرمان افزود: تب مالت یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های مشترک بین‌ انسان و دام است که  شایع‌ترین راه انتقال این بیماری، مصرف شیر خام و لبنیات غیر پاستوریزه مانند پنیر سنتی است.

وی  گفت از همشهریان درخواست داریم که از مصرف فراورده های لبنی مخاطره آمیز پرهیز نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 335804
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه