توصیه های بهداشتی شبکه دامپزشکی بافت در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بافت در آستانه فرا رسیدن سال نو ، نکات بهداشتی لازم را در هنگام خرید و نگهداری ماهی قرمز عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بافت،دکتر سمیه صادقی گفت: همشهریان گرامی توصیه های دامپزشکی را در هنگام خرید ماهی قرمز جدی بگیرند و ماهی قرمز را از مراکز عرضه مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند .
وی افزود: شهروندان درهنگام خرید ماهی قرمز، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی خودداری کنندوحتی الامکان از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجائی ماهی به منزل استفاده کنند.
دکتر صادقی تأکیدکرد: مردم از خرید ماهیان بیمار و بیحال با علائم شنای غیرفعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری کنند و پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهیها را به ظروف از قبل آماده شده منتقل نمایند،ضمنا بهترین دمای نگهداری ماهی قرمز ۲۲-۲۶ درجه سانتی گرد میباشد.
وی از شهروندان درخواست کرد:در پایان نوروز ماهی ها را در رودخانه ها یا نهرها رها سازی نکنند ودر محل های تعیین شده توسط شهرداری رها سازی را انجام دهند.
نظر دهید