• 1403/12/27 - 09:49
  • تعداد بازدید : 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پس از آغاز طرح تشدید نظارت های نوروزی دامپزشکی در استان کرمان:

بیش از 4 هزار و 750 بازدید از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی انجام شد

به به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در استان، افزود: این طرح از ۱۱ اسفند آغاز شده و تاکنون، بیش از 4 هزار و 750 بازدید از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی  انجام شده است و  12 پرونده برای متخلفین تشکیل و تسلیم مراجع قضایی شده و 3375  کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی  معدوم شده است.

دکتر خلیلی وند اعلام داشت: در طرح مذکور که از 11 اسفند ماه شروع و تا 11 فروردین ماه سال1404  ادامه خواهد داشت؛ عملیات های بازرسی توسط ۲۲ نفر دکتر دامپزشک،  ۴۲ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۲۸ نفر ناظر ذبح شرعی در قالب ۵۹ اکیپ ثابت و سیار نظارتی اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی از ۸ صبح تا 20 شب در دو شیفت کاری انجام می گیرد.

وی بیان داشت:کارشناسان این اداره کل و شبکه های دامپزشکی شهرستان ها، کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از رستوران‌های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل ها و مهمانسراها و ... را به طور مستمر بازدید می کنند.

وی از کلیه شهروندان خواست هنگام خرید فرآورده های خام دامی بسته‌بندی شده به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.

دکتر خلیلی وند همچنین افزود: شماره تلفن 1512  آماده دریافت گزارش های مردمی در خصوص تخلفات در زمینه های تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 335779
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه