نظارت بر مرغداری ها وپایش باقیمانده آنتی بیوتیک گوشت مرغ در شبکه دامپزشکی شهرستان بم
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم اظهار داشت: با توجه به اهمیت نبود باقیمانده دارویی در خوراک مصرفی مردم و با هدف حفظ سلامت مواد غذایی شهروندان عمل پایش باقیمانده آنتی بیوتیک گوشت مرغ در آزمایشگاه شبکه دامپزشکی شهرستان انجام می شود.
.jpg)
وی اظهار داشت در شهرستان بم تعداد 1 کشتارگاه طیور و تعداد 10واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی فعال وجود دارد که به منظور تضمین کیفیت فرآورده های خام دامی و اطمینان از سلامت کامل گوشت مرغ، کارشناسان این شبکه بطور مستمر بازرسی از کشتارگاه طیور و مرغداری های شهرستان را انجام داده و نمونه هایی از گوشت مرغ بصورت تصادفی انتخاب نموده و در آزمایشگاه شبکه مورد بررسی و آزمایش قرار می دهند و در صورت برخورد با موارد تخلف، مراتب مورد پیگیری و اقدام قانونی قرار خواهد گرفت.
اسدی پور تصریح نمود گرچه در بخش دام و طیور برای مقابله با بیماری های عفونی استفاده از آنتی بیوتیک تجویز می شود اما باید این مصرف در حد مجاز باشد و همچنین مرغداری ها باید توجه داشته باشند که یک مرغ 2 هفته قبل از کشتار مصرف آنتی بیوتیک نداشته باشد تا آثار آن بطور کلی از بین رفته باشد.
وی گفت از مرغداران انتظار داریم که به توصیه های کارشناسان دامپزشکی مبنی بر رعایت دوره پرهیز دارویی قبل از کشتار توجه نموده تا مخاطرات ناشی از اثرات آن شامل مقاومت دارویی، تأثیر نامطلوب بر فلور میکروبی بدن و ... را نداشته باشیم.
این مقام مسؤل در پایان از همشهریان محترم درخواست نمود در صورت مشاهده ی مشکلات ناشی از توزیع غیر بهداشتی انواع فرآورده های خام دامی مراتب را طی ساعات اداری به شماره تلفن 44213744 به اطلاع این شبکه برسانند.
نظر دهید