• 1397/09/21 - 07:24
  • تعداد بازدید : 312
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضبط و امحاء بیش از دو هزار عدد تخم مرغ غیربهداشتی در سیرجان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان از کشف و ضبط بیش از دو هزار عدد تخم مرغ و کبک غیربهداشتی در هفته اخیر در شهر سیرجان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،دکتر علیرضا زینلی پور با اعلام این خبر گفت: این تعداد تخم مرغ ، تخم کبک و بلدرچین از چند فروشنده جمع آوری و معدوم شد.   وی در ادامه اظهار داشت: تخم مرغ و تخم کبک باید به صورت بسته بندی و یا هویت دار عرضه شود و بر روی بسته ها حتما تاریخ تولید نام شرکت تولید کننده درج شده باشد.
دکتر زینلی پور افزود: شرکت تولید کننده و یا بسته بندی کننده تخم مرغ باید مجوزهای لازم را قبلا از دامپزشکی اخذ کرده باشد در غیراین صورت دامپزشکی با موارد ناشناخته و فاقد منبع تولید معتبر برخورد می کند، در ضمن مدت زمان نگهداری این ماده غذایی 30 روز است

  • گروه خبری : اخبار شهرستانهای صفحه اول
  • کد خبر : 3311
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه