رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان خبر داد:
کنترل و نظارت بهداشتی مراکز تولید، فراوری و عرضه فراورده خام دامی در استان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان از کنترل و نظارت بهداشتی مراکز تولید، فراوری و عرضه فراورده خام دامی در استان طی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه دامپزشکی مسئول تامین سلامت فراورده های خام دامی می باشد، گفت: در طرح ملی تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در استان، تولید، فراوری، حمل و نقل و عرضه مواد خام دامی روزانه و در دو شیفت صبح و عصر رصد و پایش می شود.
این مقام مسئول بیان کرد: در این طرح کلیه مراکز تحت پوشش شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، قطعه بندی، رستوران ها، کبابی ها، سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی استان و ... مورد تشدید رصد و پایش بازرسین بهداشتی قرار میگیرند.
این مقام مسئول ادامه داد: کشتارگاههای دام و طیور استان بایستی از اول فروردین سال اتی لغایت پایان طرح (به جز روزهای پنجشنبه)فعال باشند.
وی هدف از اجرای این طرح را ارتقای سلامت مواد خام دامی قابل عرضه ذکر کرد و افزود: بازرسین بهداشت این اداره کل در قالب 65 اکیپ متشکل از 87 نفر شامل دکتر دامپزشک، بازرسین بهداشتی گوشت و کارشناسان دامپزشکی ساماندهی شده اند.
دکتر قاضی زاده افزود: با توجه به هماهنگی صورت گرفته با ادارات صمت، تعزیرات، معاونت بهداشتی دانشگاه علومپزشکی و همکاران دامپزشکی استان، کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی، رستورانها، اماکن طباخی و ... در قالب اکیپ مشترک مورد بازدید و پایش قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه در روزهای پایانی سال با افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی و همچنین افزایش خرید شهروندان مواجه هستیم، افزود: تا پایان ماه مبارک رمضان نظارتها به صورت مشترک و جداگانه در سطح استان ادامه خواهد داشت.
این مقام مسئول در پایان گفت: با خاطیان و متخلفین مطابق قوانین و مقررات با همکاری و همراهی دستگاه قضایی، تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی برخوردهای قانونی اعمال خواهد شد.
نظر دهید