نظارت بهداشتی مستمر شبکه دامپزشکی سیرجان بر فرآورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان، نظارت بهداشتی و بازدید از مراکز تولید، توزیع، عرضه و نگهداری فرآورده های خام دامی در شهرستان، بصورت مستمر در حال انجام است .
دکتر محمدرضا صادقی پور، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان، گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی به منظور برخورد قاطع با هر گونه تخلف بهداشتی در امر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در واحدها، از جمله (قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، مرغ فروشی ها و... ) که، یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی محسوب می شود، در راستای افزایش بهداشت عمومی جامعه و عرضه محصول سالم به مصرف کنندگان، بصورت مستمر در شیفت های کاری صبح و بعد از ظهر در سطح شهرستان ، در حال انجام است.
وی، خاطر نشان کرد: مصرف فرآورده های پروتئینی به ویژه پروتئین حیوانی در تغذیه انسان بسیار حائز اهمیت است، لذا از آنجائیکه بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام از همین طریق منتقل می شود، کنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی، رعایت اصول بهداشتی در ذبح، نگهداری و عرضه انواع گوشت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در همین راستا آموزش چهره به چهره و ارائه نکات و توصیه های بهداشتی و چگونگی مقابله با بیماری های مشترک از جمله تب کریمه کنگو و تب مالت به صاحبان مراکز عرضه فوق در دستور کار کارشناسان نظارتی این شبکه می باشد.
این مقام مسئول، در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی از قبیل؛ عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعهبندی شده بدون هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء و … مراتب را با شماره تلفن پاسخگوی شبانه روزی ۱۵۱۲ وشماره 03442205036 شبکه دامپزشکی درمیان بگذارند.
نظر دهید