• 1403/06/26 - 08:16
  • تعداد بازدید : 130
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
با هدف ارتقاء سطح بهداشت و سلامت شهروندان نرماشیر:

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر، دکتر خلیلی مسؤل واحد بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی از نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر سردخانه‌های رستورانها و اماکن تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.

وی در ادامه افزود: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی با هدف اطمینان بخشی به عموم مردم از سلامت مواد غذایی و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از غذا و در نهایت ارتقاء سطح بهداشت و سلامت شهروندان می باشد.
 
دکتر خلیلی تاکید نمود: فرآورده های خام دامی منجمد موجود در سردخانه های رستورانها ،مراکز عرضه و ... باید دارای تاریخ تولید و انقضاء بوده و مبدا تولید آن مشخص باشد ضمن اینکه کارشناسان دامپزشکی نرماشیر هم اطلاعات لازم را در خصوص نحوه نگهداری و چیدمان فرآورده های خام دامی در سردخانه های نگهداری  به متصدیان مربوطه ارائه می دهند
  • گروه خبری : اخبار شهرستان نرماشیر
  • کد خبر : 324990
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه