• 1403/04/24 - 06:20
  • تعداد بازدید : 222
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی بر ذبح دامهای قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در راور

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان راور، دکتر سیدمحمد حسینی اظهار داشت: با عنایت به در پیش بودن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر ذبح دام های نذری و افزایش سطح بهداشت عمومی جامعه اکیپ های نظارتی و بازرسی این شبکه، نظارت بهداشتی بر ذبح دام های قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را به عهده دارند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان راور افزود: به منظور حفظ سلامت شهروندان محترم در روز تاسوعا و عاشورا شبکه دامپزشکی راور با تشکیل دو اکیپ سیار در سطح شهر، یک اکیپ ثابت مستقر در محل شبکه دامپزشکی و استقرار بازرسان بهداشتی در کشتارگاه دام بر روند ذبح دام ها نظارت می نمایند.
 
وی تصریح کرد: کشتارگاه دام شهرستان نیز در روز تاسوعا و عاشورا از ساعت ۷ صبح لغایت ۲ بعدازظهر به منظور ذبح دام های قربانی باز می باشد و بازرسان بهداشتی این شبکه نیز آماده ارایه خدمات به مراجعین  می باشند.
 
حسینی تاکید کرد: با توجه به افزایش شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور، گوشت باید ۲۴ ساعت دوره پیش سرد را طی کند و در دمای یخچال نگهداری شود و از آنجایی‌که جگر بیشتر در معرض آلودگی است، جگر باید پس از نگهداری در یخچال سپس مصرف شود و در صورت استفاده سریع، باید کاملا مغز پخت کامل شود و از مصرف نیم پز به شدت خودداری کنند.
 
وی ادامه داد: کارشناسان مستقر در این شبکه در روز تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق تلفن 33722638 آماده پاسخگویی به مردم هستند و همشهریان می‌توانند طی مراجعه و یا درخواست بازدید از سلامت دام طی بازرسی قبل و بعد از کشتار اطمینان حاصل کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: در این راستا خودداری مردم از کشتار دام های قربانی خارج از کانال نظارتی دامپزشکی و همچنین همکاری آنها با دامپزشکی و اطلاع رسانی موارد مشکوک بسیار کارساز خواهد بود.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان راور
  • کد خبر : 322523
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه