طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی سیرجان در ایام نوروز
23 بازرس بهداشتی دامپزشکی در قالب 8 اکیپ نظارتی در نوروز و ماه مبارک رمضان با کنترل و تشدید اقدامات نظارتی بهداشتی بر نحوه تولید و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت می کنند.
دکتر علیرضا زینلی پور اظهارکرد: به منظور کنترل بهداشتی فرآوردههای خام دامی در مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان، 8 اکیپ بازرسی ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی با به کار گیری نزدیک به 23 نفر از ناظران بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری در شهرستان سیرجان فعالیت خواهند داشت.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان گفت: اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان سیرجان توسط اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی برای نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی از تاریخ ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ لغایت پنج اردیبهشت ۱۴۰۲ به اجرا گذاشته خواهد شد.
وی ادامه داد: در این طرح همه مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، سردخانههای مربوطه، کشتارگاههای دام و طیور و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی و نظارت قرار میگیرند.
و نظارت قرار میگیرند.
زینلی پور افزود: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، به همه شهروندان توصیه میشود فرآوردههای خام دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی در پایان تاکید کرد: به همه مردم توصیه میشود از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
نظر دهید