ضبط و معدوم سازی 200 کیلوگرم تخم مرغ توسط شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان در حاشیه بازدید ادواری و سرزده از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی هشتاد کارتن(معادل دویست کیلوگرم) تخم مرغ به دلیل شرایط ارگانولپتیک نامناسب، شرایط نامناسب نگهداری، فاقد گواهی بهداشتی حمل، فاقد مشخصات تاریخ تولید غیر قابل مصرف تشخیص داده شده و از چرخه مصرف حذف و معدوم سازی گردید.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان در این خصوص یادآور شد: نظارت بر مواد غذایی با منشاء دامی یکی از رسالت های مهم شبکه دامپزشکی شهرستان است و در زمینه تضمین مواد غذایی سالم با جدیت عمل میکند و متخلفان با تشکیل پرونده جهت صدور حکم تحویل مراجع قضایی قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه تخممرغ به دلیل حساسیت بالایی که دارد زود فاسد میشود، عنوان کرد: عرضهکنندگان این محصول باید در نگهداری و عرضه آن دقت بیشتری داشته باشند. و در ادامه به شهروندان توصیه کرد تخم مرغ های دارای آرم معتبر و تاریخ تولید و انقضاء یکماهه چاپ شده بر پوسته آن را از فروشگاه های عرضه تهیه و از خرید تخم مرغ های فاقد شناسنامه تولیدی بخصوص تخم مرغ های بومی که توسط دست فروش ها و عرضه کنندگان خارج از شبکه صنفی عرضه می شود جداً خودداری کرده و مراتب غیر بهداشتی را با سامانه 1512 ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
صادقی پور گفت: تخم مرغ مصرفی را تنها از مراکزی که مبادرت به نگهداری تخم مرغ در یخچال می نمایند خریداری کنند و بلافاصله پس از خرید، آنرا به یخچال منتقل کرده و از خریداری هرگونه تخم مرغ کثیف ، شکسته و از شستن آن خودداری کرده زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می شود. مخلوط شدن سفیده و زرده تخم مرغ و یا محتویات دارای بوی تعفن از علائم فساد آن می باشد.
بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد می باشد.
وی در پایان به مراکز عمده عرضه تخم مرغ توصیه نمود از حمل محموله فاقد گواهی حمل دامپزشکی و خودروی فاقد سردخانه خودداری نمایند.
نظر دهید