• 1401/02/24 - 11:21
  • تعداد بازدید : 656
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دوره آموزشی دانشجویان بهداشت عمومی در سیرجان

کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره برای جمعی از دانشجویان رشته بهداشت عمومی در سیرجان برگزار گردید.

دکتر علیرضا زینلی پور رئیس دامپزشکی شهرستان گفت: این دوره در ادامه همکاری های این شبکه با دانشکده علوم پزشکی شهرستان در محل شبکه دامپزشکی سیرجان برگزار شد تا دانشجویان اهم مطالب مرتبط با بهداشت فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره را از قبیل بهداشت شیر، گوشت، لبنیات، تخم مرغ و ... و بیماریهای زئونوز(مشترک بین انسان ودام) را فرا گیرند. در پایان نیز مدرسین دوره به پرسش­ های حاضران در جلسه پاسخ دادند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان سیرجان
  • کد خبر : 286053
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه