دوره آموزشی دانشجویان بهداشت عمومی در سیرجان
کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره برای جمعی از دانشجویان رشته بهداشت عمومی در سیرجان برگزار گردید.
دکتر علیرضا زینلی پور رئیس دامپزشکی شهرستان گفت: این دوره در ادامه همکاری های این شبکه با دانشکده علوم پزشکی شهرستان در محل شبکه دامپزشکی سیرجان برگزار شد تا دانشجویان اهم مطالب مرتبط با بهداشت فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره را از قبیل بهداشت شیر، گوشت، لبنیات، تخم مرغ و ... و بیماریهای زئونوز(مشترک بین انسان ودام) را فرا گیرند. در پایان نیز مدرسین دوره به پرسش های حاضران در جلسه پاسخ دادند.
نظر دهید