توصیه های بهداشتی دامپزشکی سیرجان برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان با توجه به در پیش بودن سال نو و استقبال شهروندان از خرید ماهیان قرمز، توصیه هایی را به شهروندان در این زمینه اعلام داشت.
دکتر علیرضا زینلی پورگفت :حتی الامقدور از خرید ماهی قرمز خودداری نمایند و در صورت اصرار برخرید لازم است شهروندان پس از انتقال ماهی قرمز به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند و از ریختن آن در معابر عمومی خوداری شود.
وی افزود : ظرف نگهداری ماهی، یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی، حداقل یک لیتر و بهترین دمای آب نگهداری ماهی 22 – 26 درجه سانتی گراد می باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان یادآور شده، بایستی غذای ماهی قرمز از فروشگاههای عرضه ماهی زینتی تهیه شود و به منظور تعویض آب هر بار 25 % کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری و در هنگام تعویض آب نیازی به دستکاری ماهی نمی باشد؛ اما در صورت لزوم و بخصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیتهای پوستی از دستکش استفاده شده و نیز به منظور ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی، می توان از نمک به میزان 3% استفاده کرد.
وی در پایان از شهروندان خواست که در پایان ایام نوروز، ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود.
نظر دهید