• 1402/05/04 - 05:59
  • تعداد بازدید : 504
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت بهداشتی بر ذبح دامهای نذری(قربانی) در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در راور

دکتر سیدمحمد حسینی اظهار داشت: با عنایت به در پیش بودن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر ذبح دام های نذری و افزایش سطح بهداشت عمومی جامعه اکیپ های نظارتی و بازرسی این شبکه، نظارت بهداشتی بر ذبح دام های قربانی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را به عهده دارند.

رئیس شبکه دامپزشکی راور افزود: به منظور حفظ سلامت شهروندان محترم در روز تاسوعا و عاشورا شبکه دامپزشکی راور با تشکیل دو اکیپ سیار در سطح شهر، یک اکیپ ثابت مستقر در محل شبکه دامپزشکی و استقرار بازرسان بهداشتی در کشتارگاه دام بر روند ذبح دام ها نظارت می نمایند.
 
وی تصریح کرد: کشتارگاه دام شهرستان نیز در روز تاسوعا و عاشورا از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۱ به منظور ذبح دام های نذری باز می باشد و بازرسان بهداشتی این شبکه نیز آماده ارائه خدمات به مراجعین می باشند.
 
حسینی تاکید کرد: با توجه به افزایش شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور، گوشت باید ۲۴ ساعت دوره پیش سرد را طی کند و در دمای یخچال نگهداری شود و از آنجایی‌که جگر بیشتر در معرض آلودگی است جگر باید در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود و در صورت استفاده سریع، باید کاملا مغز پخت کامل شود و از مصرف نیم پز به شدت خودداری کنند. 
 
رئیس دامپزشکی راور ادامه داد: کارشناسان مستقر در این شبکه در روز تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق تلفن ۳۳۷۲۲۶۳۸ آماده پاسخگویی به مردم هستند و همشهریان می‌توانند طی مراجعه و یا درخواست بازدید از سلامت دام طی بازرسی قبل و بعد از کشتار اطمینان حاصل کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: در این راستا خودداری مردم از کشتار دام های قربانی خارج از کانال نظارتی دامپزشکی و همچنین همکاری آنها با دامپزشکی و اطلاع رسانی موارد مشکوک بسیار کارساز خواهد بود.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان راور
  • کد خبر : 305380
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه