رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد:
تداوم اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی تا عید سعید فطر
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: در راستای ارتقای کیفیت و ایمنی مواد خام دامی طرح تشدید نظارت بهداشتی تا عید سعید فطر در استان تداوم دارد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام این خبر اظهار داشت: طرح تشدید نظارت های بهداشتی از ۱۴ اسفندماه آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
وی افزود: در مراسم و مناسبتهای خاص مذهبی و ملی مثل ایام محرم، ایام نوروز و عید قربان و ... سازمان دامپزشکی کشور طرح های تشدید نظارتهای بهداشتی رابه طور معمول به منظور نظارت بیشتر بر اماکن استحصال، تولید، فراوری و توزیع و طبخ فراورده های خام دامی اجرا میکند، اما از انجا که امسال بلافاصله پس از اتمام نوروز به استقبال ماه مبارک رمضان رفتیم با تأکید رئیس سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی به مدت دوماه متوالی اجرا می گردد.
این مقام مسئول بیان کرد: در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی مردم طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان به صورت گشت های مشترک با ادارات مرتبط از جمله شبکه بهداشت، اداره تعزیرات و ...نیز انجام میگیرد.
وی با اشاره به اهمیت نقش کشتارگاههای طیور در بهداشت عمومی و کنترل و پیشگیری از انتشار بیماریهای طیور افزود: برای بازرسی واحدهای عرضه موادخام دامی، کشیکهای سیار و ثابت در دو شیفت کاری در نظر گرفته شده است.
این مقام مسئول حفظ سلامت فرآوردههای خام دامی را یکی از مهمترین اولویتهای کاری دامپزشکی دانست و تصریح کرد: تأمین امنیت غذایی و ارتقای بهداشت مواد غذایی مصرفی شهروندان از مهمترین اهداف دامپزشکی به شمار میرود که باید اقدامات لازم در زمینه توسعه این امر انجام شود.
دکتر قاضی زاده خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه، کشتارگاهها، سردخانههای نگهداری مواد خام دامی و ... مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی اطلاع داده تا اقدامات و بررسیهای لازم انجام شود.
شایان ذکر است طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان از 14 اسفند ماه در قالب 50 اکیپ ثابت و سیار متشکل از دامپزشکان و بازرسین بهداشتی گوشت آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
نظر دهید