مدیر کل دامپزشکی استان کرمان همزمان با هفته سلامت اعلام کرد:
تامین ایمنی غذا از مزرعه تا سفره خانوار هدف دامپزشکی است
جلب مشارکت مردم، مسئولین و همکاری سازمان های مردم نهاد در افزایش سطح سلامت و ارتقای فرهنگ عمومی سلامت اهمیت ویژه دارد و از آنجا که دامپزشکی بعنوان یکی از ارگان های مطرح در ارتقای سطح سلامت جامعه نقش ایفا می نماید، حمایت از این ارگان در سطح ملی و استانی توسط مسئولین مربوط سبب رشد سلامت جامعه می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: سلامتی موضوع بسیار مهمی است و یکی از دغدغههای هر فرد و هر جامعهای محسوب میشود.
وی اعلام کرد: هفته سلامت سالجاری از 17تا 23 اردیبهشت با شعار "سلامت ما، سلامت سیاره ما" نامگذاری شده است که به منظور بهره مندی هر چه بیشتر از توانمندی و اشاعه راهکارها روز شمار هفته سلامت نیز اعلام گردیده است.
دکتر حسین رشیدی افزود: پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه تحت عنوان "نقش مردم، مسئولین، سمن ها در تغذیه سالم از مزرعه تا سفره" نامگذاری شده است که یکی از اهداف دامپزشکی، تامین ایمنی غذا از مزرعه تا سر سفره خانوار می باشد.
وی ضمن بر شمردن سرمایه های ملی کشور بیان کرد : هدف دامپزشکی تامین سلامت دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل در راستای کمک به تولید ناخالص ملی و اشتغالزایی است.
وی افزود: این نهاد برای تحقق شعار دامپزشکی مبنی بر دام سالم، غذای سالم و انسان سالم با هدف ایمنی غذا از مزرعه تا سفره تلاش می کند.
دکتر رشیدی با اشاره به نقش دامپزشکی در دو بعد بهداشتی و اقتصادی و یاد آوری اهمیت دامپزشکی در حفظ و حراست از سرمایه دامی منطقه و ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه گفت: پیشگیری و مبارزه با بیماری های مشترک و واگیر دامی نقش اساسی در تأمین بهداشت عمومی جامعه و حفظ سرمایه ملی کشور دارد.
دکتر رشیدی گفت: نظارت بهداشتی دامپزشکی از مزرعه تا سفره غذایی روزانه مردم کاملاً ملموس است.
این مقام مسئول در این رابطه شرح داد: انجام طرح های تشدید نظارت بهداشتی در ایام نوروز، ماه مبارک رمضان، عید قربان و نیز تاسوعا و عاشورا و همچنین عملیات های بازرسی و نظارت بهداشتی در کشتارگاه های دام و طیور و عملیات نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های دامی از جمله موارد مهم اجرا شده در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی در راستای تامین ایمنی غذا از مزرعه تا سفره می باشد.
دکتر رشیدی افزود: همکاران ما در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی که در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان سالجاری اجرا گردید، بالغ بر 19773 مورد بازرسی و نظارت بر اماکن غذایی داشتند که به 1203 مورد تخلف بهداشتی رسیدگی و تذکر داده شد و بالغ بر 27 مورد تخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
وی در پایان به مردم توصیه کرد تا هرگونه مواد پروتئینی و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز فروش مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
نظر دهید