• 1402/12/19 - 08:23
  • تعداد بازدید : 369
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت وبازرسی گوشت در اداره کل دامپزشکی استان کرمان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دوره آموزشی اصول بهداشت وبازرسی گوشت در کشتارگاه های دام با حضور بازرسین شاغل در کشتارگاه ها و کارشناسان حوزه نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

در ابتدای دوره دکتر جانباز رئیس اداره آموزش وترویج اداره کل دامپزشکی استان کرمان هدف از برگزاری دوره آموزشی را آشنایی بازرسین بهداشتی بر نحوه صحیح بازرسی و قضاوت بهداشتی لاشه های استحصالی عنوان کرد و ادامه این چنین دوره های کاربردی را از اهداف مورد نظر  این اداره تعریف نمود.

سپس دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، کشتارگاه ها را به عنوان یکی از مهمترین جایگاه کنترلی و نظارتی دامپزشکی دانستند و از همکاران و بازرسین بهداشتی تقاضا نمودند در خصوص بررسی ضایعات و نشانه های کشتارگاهی دقت نظر لازم را داشته و برمبنای علمی و مطابق با دستورالعمل و بخشنامه های سازمان قضاوت مورد نظر انجام پذیرد.

در ادامه مطالب آموزشی مدون و کامل توسط آقای دکتر حجت الله جعفری مدرس دوره مذکور و معاون شبکه دامپزشکی شهرستان بم ارائه گردید.

 وی در این دوره مباحثی را در خصوص اهمیت بازرسی قبل و بعد از کشتار، ساختار کشتارگاه، فرآیند جمود نعشی، نحوه بازرسی سر و زبان و آلایش خوراکی و غیرخوراکی و عقده های لنفاوی ارائه داد.

در ادامه دکتر حجت الله جعفری مطالبی کاربردی را درخصوص علائم عمومی و اختصاصی لاشه و ضایعات کشتارگاهی و نیز نحوه قضاوت بهداشتی بیماری های دامی احتمالی در لاشه های استحصالی و در صورت لزوم شیوه معدوم سازی لاشه های آلوده ارائه کرد.

لازم به ذکر است این دوره آموزشی به همت واحد آموزش اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید و با پرسش و پاسخ مابین مدرس و شرکت کنندگان همراه بود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316109
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه