• 1402/04/06 - 08:53
  • تعداد بازدید : 463
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت بصورت عملی در کشتارگاه صنعتی دام کرمان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، باتوجه به اهمیت نظارت بهداشتی گوشت، به منظور آشنایی بیشتر بازرسین بهداشتی کشتارگاه های دام استان با نحوه بازرسی گوشت و قضاوت های کشتارگاهی دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت بصورت عملی با حضور بازرسین شاغل در کشتارگاه های دام استان کرمان در محل کشتارگاه صنعتی دام کرمان برگزار گردید .

در ابتدای این دوره عملی  دکتر حجت الله جعفری، معاون شبکه دامپزشکی شهرستان بم ضمن آشنایی بازرسین با ساختار کشتارگاه دام، به صورت تفکیک شده مطالب علمی و فنی مورد نظر را در قسمت های سالن انتظار کشتار، خط کشتار گوسفندی، خط کشتار گاوی، اتاق امحا و احشا،  اتاق نگه داری و فراوری پوست، اتاق پیش سرد کن مطرح نمود.

مدرس دوره همچنین به صورت عملیاتی نحوه بازرسی لاشه دام، عقده های لنفاوی مهم لاشه، بازرسی امحاء و احشاء، بازرسی سر و زبان در لاشه کشتاری را به صورت کامل شرح داد.

دکتر جعفری در طی بازرسی کشتارگاهی در خصوص علائم عمومی و اختصاصی لاشه ها و ضایعات کشتارگاهی و قضاوت های لازم در خصوص موارد مشاهده شده مطالبی را به بازرسین شاغل در کشتارگاه های دام استان کرمان ارائه نمود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 303914
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه