مدیر کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد:
بازرسین نظارت بهداشتی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی مجدانه عمل نمایند
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست ناظرین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با محوریت طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان با حضور دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان و تمامی کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی کل استان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی به صورت ویدیو کنفرانس برگزار گردید.
در ابتدای این نشست دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان ضمن آرزوی سالی سرشار از سلامتی و موفقیت برای همکاران، بیان داشت: لازم است نظارت های بهداشتی که از 14 اسفندماه در استان اجرایی گردیده، با نهایت دقت صورت گیرد. دکتر رشیدی گفت: عملکرد همکاران در این حوزه( وضعیت بهداشتی مراکز عرضه و ...) بصورت نامحسوس از سوی سازمان دامپزشکی رصد و بازرسی می گردد.
وی افزود: از روسای ادارات شهرستان درخواست می گردد که با نهایت حساسیت و مجدانه بازرسی های مربوطه را بر اساس خط سیر مکان های مشخص شده انجام دهند.
دکتر رشیدی ادامه داد: دوره های آموزشی لازم بمنظور دریافت کارت ضابطین بهداشتی برای بازرسین، توسط پیگیری های روسای ادارات از دادستانی شهرستان گذاشته شود زیرا بازرسان این مجموعه درواقع ضابطین قضایی اند.
وی ادامه داد: در صورتی که توسط کارشناسان نظارت در بازدید از مراکز مربوط تخلف محرز شناخته شود و این تخلف تهدید علیه بهداشت عمومی را در بر داشته باشد، این موضوع از طریق دادستانی پیگیری گردد.
این مقام مسئول با بیان اینکه چشم پوشی کارشناسان بهداشتی در انجام بهینه بازدید ها خود نوعی تخلف محسوب می گردد، بیان کرد: بخشی از تخلفات ناشی از عدم آگاهی مراکز عرضه از دستورالعمل های مربوطه است که لازم است تذکرات لازم در این خصوص به انها داده شود.
دکتر رشیدی بیان داشت: فراورده های خام دامی تحت نظر مسئولین فنی بهداشتی بسته بندی گردد.
وی به بیان نکات مهم که توسط ناظران بهداشتی می بایست مدنظر قرار گیرد، پرداخت و گفت: کارشناسان در بازدید از سردخانه حتما شرایط سردخانه را از نظر دمای لازم و ... بررسی نمایند ضمن اینکه گوشت مرغ و ماهی در یک سرخانه نگه داری نگردد.
دکتر رشیدی گفت: ناظران بهداشتی تغییرات ارگانولپتیکی و رنگ لاشه، دمای عمق لاشه را بررسی نمایند تا مناسب باشد.
وی مسئولین فنی بهداشتی مراکز بخش خصوصی را نیروهای غیر مستقیم این اداره کل عنوان نمود و بیان داشت: در صورت عرضه محصول غیر بهداشتی، مسئولین فنی جوابگو به این اداره کل و دستگاه قضایی می باشند.
دکتر رشیدی با اعلام اینکه پلیس امنیت غذایی در شهرستان ها عملکرد این مجموعه را بصورت محسوس و نا محسوس رصد می نماید و به این مدیریت گزارش می دهد، گفت: بازرسین بهداشتی با به روز نمودن اطلاعات بهداشتی خود با جدیت وظایف مربوط را انجام دهند.
وی ادامه داد: مسئولین فنی و بهداشتی در صورت مشاهده تکرار تخلف در کشتارگاه های دام و طیور می توانند نسبت به تعطیلی کشتارگاه اقدام نمایند.
وی در پایان گفت: بدیهی است به همکارانی که در طرح مذکور مشارکت فعال داشته باشند و گزارش کار ارائه نمایند، مزایای خاص پرداخت می گردد.
دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان درخصوص آزمایشات مورد نیاز بر روی نمونه ها و شرایط نمونه گیری توضیحاتی را ارائه نمود.
نظر دهید