به مناسبت گرامیداشت هفته دولت عنوان شد:
اقدامات همه جانبه دامپزشکی شهرستان نرماشیر در راستای تأمین امنیت غذایی
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی نرماشیر، دکتر زارع پور رئیس اداره با اشاره به اهمیت مصرف لبنیات و فرآورده های پروتئینی، گفت: همه ضوابط بهداشتی در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف باید رعایت شود تا بتوان فرآورده سالم و با کیفیت به دست مصرف کننده برسد.
وی خاطرنشان کرد:حمل فرآوردههای خام دامی بایستی توسط خودروهای دارای پروانه بهداشتی معتبر انجام گیرد و در صورت مشاهده حمل غیر بهداشتی با خودروی فاقد مجوز با خاطیان برخورد جدی صورت می گیرد.
دکتر زارع پور عنوان کرد:کارشناسان دامپزشکی در راستای وظایف حاکمیتی و با هدف ارتقای امنیت غذایی علاوه برنظارت بهداشتی روزانه خودروهای حامل فرآورده، به ارزیابی و پایش شاخص های بهداشتی و آموزش چهره به چهره در دامداریها نیز اقدام می نمایند.
دکتر زارع پور اظهار کرد: به منظور نظارت بر بیماریهای دامی مانند سل،تب مالت و مشمشه تعدادی واحد دامی همواره تحت نظارت کامل و پوشش عملیات قرار دارند که در این راستا ناظران اداره دامپزشکی همواره به این واحدها مراجعه کرده و تست سل و خونگیری را انجام میدهند.
وی افزود: کمیته تخصصی بهبود کیفیت شیر خام با هدف کاهش مخاطرات شیرخام، و نیز ارتقا کیفیت، افزایش تولید، کاهش موارد بیماریهای مشترک قابل انتقال از حیوان به انسان و تضمین سلامت مصرف کنندگان می باشد.
این مقام مسؤل در پایان گفت: تلاش می گردد در جهت تحقق شعار نظارت بهداشتی از مزرعه تا سفره با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط گامهای موثرتری برداشته شود.
نظر دهید