• 1402/12/17 - 06:45
  • تعداد بازدید : 288
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان خبر داد:

اجرایی شدن طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان در استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر محمد خلیلی وند سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن اعلام تشکیل ستاد طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و فرآورده های خام دامی در استان ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، چنین گفت: برای تامین ایمنی و امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی تشدید می شود.

وی گفت: ستاد استانی مرکز و نیز ستادهای ادارات دامپزشکی شهرستانها در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان،  با هدف رعایت کامل دستورالعمل های ارسالی سازمان دامپزشکی کشور و اجرای دقیق برنامه های نظارتی و عملیاتی با بهره گیری از تمام امکانات و تجهیزات موجود استان از تاریخ 19 اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان(22/1/1403) فعالیت می‌کنند.

دکتر خلیلی وند گفت: در این طرح کلیه مراکز عرضه شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز بسته بندی، قطعه بندی، رستوران ها، کبابی ها، سردخانه های استان و ... به صورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسین بهداشتی قرار می‌گیرند.

وی از انجام عملیات های بازرسی82 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی از ۸ صبح تا 20 شب در دو شیفت کاری خبر داد و افزود: فعال بودن کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیل در جهت تامین فرآورده های خام دامی مورد نیاز مردم در این ایام از جمله اولویت ‌های این طرح می باشد، بطوریکه کشتارگاههای دام و طیور استان می بایست از دوم فروردین سال اتی لغایت پایان طرح (به جز روزهای پنجشنبه)فعال باشند.

دکتر خلیلی وند با اشاره به اهمیت سلامت شهروندان تصریح کرد: در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی مردم طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی استان به صورت گشت های مشترک با ادارات مرتبط انجام می‌گیرد.

این مقام مسئول از برقراری کشیک در شبکه های دامپزشکی کلیه شهرستانها جهت صدور مجوز بهداشتی-قرنطینه ای حمل فراورده های دامی در ایام طرح خبر داد و گفت: همچنین جهت انجام آزمایشات لازم در مورد فراورده های خام دامی در طول ایام طرح کشیک برقرار خواهد بود.

وی در پایان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت و ... به شماره تلفن ۱۵۱۲  و یا شماره ۳۲۱۱۰۰۱۶ -۰۳۴ تماس حاصل نمایند.

شایان ذکر است طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر  فراورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ 19 اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان(22/1/1403) با به کارگیری 82 اکیپ ثابت و سیار، 107 نفر پرسنل همزمان در سراسر کشور برگزار می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316031
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه