• 1400/09/02 - 09:51
  • تعداد بازدید : 614
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد:

ساماندهی واحدهای غیرمجاز طیور استان

نشست کمیته فنی چالشهای پرورش طیور صنعتی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با حضور اقای مهندس سعیدی مدیر کل جهاد کشاورزی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر صدیقه کاظمی نیا معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر محمد مهدی یزدان پناه رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر رضا احمدی رییس نظام دامپزشکی استان کرمان، آقای باقری معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمان، اقای جعفریان مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی، اقای دکتر مهدی مدیر عامل اتحادیه مرغداران استان کرمان، اقای اعظم فیروزی سرپرست مدیریت پرورش طیور استان کرمان با رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از بیماری کرونا در محل سالن کنفرانس اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در ابتدای این نشست هدف از این جلسه را بحث و تبادل نظر و بررسی چالشهای پرورش طیور صنعتی در استان اعلام کرد و در خصوص مشکلات موجود در صنعت مرغداری استان و چالش های پیش رو  توضیحاتی را ارائه نمود.

این مقام مسئول گفت: شناسایی، تقسیم بندی و ممیزی واحدهای غیر مجاز که بصورت تجمیعی در یک منطقه اقدام به جوجه ریزی مینمایند، بسیار حائز اهمیت می باشد.

وی  با بیان اینکه مقابله با آنفلوانزا از بعد اقتصادی و بهداشت عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: یکی از عوامل بروز و شیوع انواع بیماری‌های طیور به‌ویژه آنفلوانزا، واحدهای پرورش طیور غیرمجاز هستند؛ بنابراین ساماندهی واحدهای غیرمجاز پرورش طیور در راستای کاهش بروز و شیوع بیماری‌های طیور و حمایت از واحدهای دارای شرایط بهداشتی، بسیار حائز اهمیت است.

وی در این رابطه افزود: لازم است نماینده ای از طرف این واحد ها معرفی گردد و  انجام جوجه ریزی به صورت یک واحد اپیدمیولوژیک به صورت همزمان در این واحدها جهت جلوگیری از اشاعه بیماری صورت پذیرد.

وی بر لزوم آموزش مرغداران با همکاری اداره کل دامپزشکی، ترویج جهاد کشاورزی و اتحادیه ها تاکید نمود.

مدیر کل دامپزشکی استان یکی از عوامل موثر و مهم بمنظور پیشگیری از ورود بیماری به استان را خصوصا در موقعیت فعلی، لزوم واکسیناسیون عنوان نمود.

وی همچنین برخی از عوامل تهدید کننده مزارع پرورشی بین مزارع را عدم رعایت موازین امنیت زیستی، کیفیت جوجه های یک روزه و .... اعلام نمود.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان کنترل نهاده های باقی مانده در واحدهای با تلفات بالا در پایان دوره و واحدهای معدوم سازی شده را ضروری اعلام کرد و بیان کرد: مشکلات مربوط به سامانه بازارگاه و  تاخیر در رسیدن نهاده در موعد مقرر  به واحدهای دارای جوجه جهت جلوگیری از پخش نهاده های آلوده بین واحدها و اشاعه الودگی در حال پیگیری این کمیته می باشد.

وی ضمن الزام بر واکسیناسیون انفلوانزای فوق حاد واحدهای مرغ تخم گذار و مادر گوشتی با توجه به حساسیت این واحدها و اولویت تخصیص نهاده به این واحدها، بر رعایت فواصل مجاز جوجه ریزی بویژه در واحدهای دارای تلفات در دوره های اتی تاکید کرد.

این مقام مسئول خبر از بازدیدهای مستمر کمیته ممیزی استان از مزارع مرغ مادر و تخم گذار و پیگیری جهت رفع نواقص این مزارع داد و اعلام کرد: بمنظور افزایش ظرفیت واحد های پرورشی ضوابط و ملزومات بهداشتی استاندارد در نظر گرفته می شود.

دکتر حسین رشیدی از حاضرین درخواست کرد که راهکارها و پیشنهادات مد نظر خود را در این خصوص جهت بحث و تبادل نظر مطرح نمایند که بعد از بحث و تبادل نظر توسط اعضا جلسه و بررسی راهکارهای موجود با توجه به شرایط استان، مصوباتی تصویب شد.

لازم به ذکر است  که خانم دکتر کاظمی نیا معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان، در خصوص میزان جوجه ریزی و تعداد کانون های بیماری در سال جاری و نیز برخی از چالشهای موجود در صنعت طیور استان مطالبی را ارائه نمود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 279211
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه