• 1399/07/29 - 09:50
  • تعداد بازدید : 473
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد:

تقویت برنامه های پیش گیری و رصد و پایش بیماری انفلوانزای پرندگان ضروری می باشد

نشست ستاد آنفلوانزای فوق حاد پرندگان استان، با هدف بحث و تبادل نظر و اتخاذ تمهیدات امنیت زیستی و قرنطینه ای و جمع بندی نقطه نظرات فنی جهت برنامه مراقبت و پیش گیری از بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مهدی شفیعی رئیس گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد: نگرانی در مبحث بیماری انفلوانزای پرندگان ادغام سوش های انسانی و حیوانی می باشد.

وی گفت: امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا و علائم مشابه این دو بیماری، تشخیص و مداخله دو بیماری انفلوانزا و کرونا تا حدودی سخت می باشد و از آنجا که آزمایشگاه های استان درگیر کرونا می باشند در مبحث انفلوانزا  ابتدا ازمایشگاه می بایست پس از تست کروناپاکسازی گردد و سپس از نظر بیماری انفلوانزا بررسی گردد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص نمونه گیری این دو بیماری اعلام کرد: اگر مریضی با علائم تنفسی مشکوک به این دو بیماری به مراکز درمانی مراجعه نماید و علائم مشابه این دو بیماری داشته باشد درصورت منفی بودن تست کرونا برای وی تست انفلوانزا گذاشته خواهد شد به همین منظور در سالجاری تقویت برنامه های پیش گیری و رصد و پایش بیماری انفلوانزا ضروری می باشد.

وی ادامه داد: از همکاران خود خواسته ایم که اموزش عمومی را در خصوص این بیماری پررنگ تر کنند و گزارشات بیماری انفلوانزا  از سطح روستاها و نواحی حواشی تالابها در پرندگان بومی و وحشی و ... را بلافاصله اعلام دارند ضمن اینکه جلسات مشترک نیروهای علوم پزشکی و دامپزشکی و ... را در سطح شهرستان ها بصورت ویدئو کنفرانس برگزار خواهیم نمود.

دکتر شفیعی بیان کرد: از تمام توان خود( در نواحی روستایی، عشایری و ...) در خصوص رصد و پایش این بیماری استفاده خواهیم نمود.

وی خواستار رعایت مسائل بهداشت فردی و حفاظت شخصی عموم مردم خصوصا پرورش دهندگان طیور شد و گفت: با توجه به همپوشانی علائم دو بیماری کرونا و انفلوانزا رعایت نکات پیش گیری و بهداشتی خصوصا در پرورش دهندگان طیور دوچندان می گردد.

وی قول مساعد داد که سهمیه واکسن انفلوانزا جهت همکاران دامپزشکی که در حوزه عملیاتی طیور فعالیت می نمایند، تامین گردد.

 لازم به ذکراست که در اولین نشست ستاد آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که در محل سالن کنفرانس اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید، مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، روسا و کارشناسان ادارات ستادی، رئیس گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مدیر عامل اتحادیه مرغداران تخم گذار استان كرمان، مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان كرمان، مدیرعامل مرغ اجداد كرمان، مدیرعامل شركت سیمرغ و مدیرعامل مرغ ماهان و نمایندگانی از فرماندهی نیروی انتظامی استان كرمان، محیط زیست استان و دانشكده دامپزشكی دانشگاه شهید باهنر كرمان حضور داشتند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 256850
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه