• 1400/07/14 - 05:58
  • تعداد بازدید : 442
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان اعلام کرد:

تمرکز بر طب پیشگیری از ضروریات بخش آموزش است

همزمان با هفته دامپزشکی نشست مشترک دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با روسای دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان، موسسه واکسن و سرم سازی رازی استان و نظام دامپزشکی استان در محل دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان در ابتدای این نشست، دکتر حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان ضمن تبریک هفته دامپزشکی و تشکر از زحمات و فعالیت‌های همکاران نظام دامپزشکی استان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان و موسسه واکسن و سرم سازی رازی استان، چنین گفت: ثمره ی محسوس فعالیت و عملکرد دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان، همکاران توانمند شاغل در اداره کل دامپزشکی هستند که مدیریت بخش های اجرایی در این اداره کل را بر عهده دارد.
 نیاز به گرایش مجزا در حوزه پیش گیری محسوس است
وی به تشریح دو مقوله آموزش و پژوهش به صورت مجزا پرداخت و اعلام کرد: در بخش آموزش کم و کاستی های وجود دارد که اگر تمرکز بر طب پیشگیری صورت پذیرد، حلقه مفقوده در بخش آموزش در زمینه تربیت نیروهای توانمند برای بخش اجرایی برطرف می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام اینکه نیاز به گرایش مجزا در حوزه پیش گیری محسوس می باشد، اعلام کرد: بسیاری از همکاران بخش خصوصی در حوزه درمان فعالیت می‌کنند که خوشبختانه درآمدزایی خوبی نیز  برای آنها در بر دارد.
این مقام مسئول اعلام کرد: اما مبحثی که برای تولیدکننده‌ حائز اهمیت ویژه می باشد، بحث پیشگیری است که البته با قوی‌تر شدن علم اپیدمیولوژی شاهد ارتقای حوزه پیشگیری دامپزشکی بوده ایم اما باید به طب پیش گیری در دانشگاه توجه بیشتری مبذول شود.
دکتر رشیدی گفت:بسیاری از دوره های تخصصی دانشکده دامپزشکی دوره های آکادمیک می باشند و ما در بخش اجرایی شاهد عطش  همکاران دامپزشکی برای کسب مدرک  این دوره های تخصصی هستیم که البته این دوره ها کارایی لازم در بخش اجرایی را ندارد.
پژوهش در دانشگاه ها، مقاله محور شده است
دکتر رشیدی اعلام کرد: پژوهش در دانشگاه ها به حالت مقاله محور در آمده است در حالی که ما نیازمند پژوهش در دانشگاه به صورت مشکل محور  و مسئله محور می باشیم.
وی گفت: اگر اقدامات پژوهشی ارزش خود را پیدا می کرد و دانشجوها به سمت اقدامات پژوهشی مورد نیاز سوق داده می شدند، بسیاری از مشکلات جامعه حل می شد.
دکتر رشیدی گفت: متاسفانه اعتبارات پژوهشی ادارات محدود میباشد.
دکتر رشیدی گفت: یکی از رسالت های مشترک ما، انتقال مشکلات و ارائه پیشنهادات در دو مبحث اقدامات پژوهشی و آموزشی به مقامات بالاتر بمنظور رفع موانع آنها می باشد.
دکتر رشیدی گفت: لازم است دکتر دامپزشکی که فارغ التحصیل می گردد و می خواهد وارد فضای فیلدی شود، آزمون تعیین صلاحیت دهد و دوره های کارآموزی را بگذراند که خوشبختانه نظام دامپزشکی پیگیر این امر است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: در اداره کل دامپزشکی استان کرمان با ارتقای کیفی و هدفمند اقدامات بسیاری از عملیات های غیر ضروری کاهش یافته است.

وی در این رابطه افزود: در این اداره کل شاهد ارتقای فعالیت‌های علمی و کارهای تخصصی دامپزشکی هستیم که از جمله این فعالیت ها، نگاه اصولی در مبحث مبارزه هدفمند با بیماری ها می باشد که نتایج خوبی  نیز به دست آمده است.
دکتر رشیدی در پایان  ابراز امیدواری نمود که این نشست  مقدمه ای برای ارتباط بیشتر  مجموعه ها در مبحث آموزش و پژوهش گردد.
در ادامه دکتر سعیده رزبان مسئول امور پژوهشی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن ارائه گزارشی از طرح های پژوهشی انجام شده با استفاده از بودجه پژوهشی دستگاه و ضرورت انجام آن ها اعلام کرد: با توجه به توان علمی موجود در مجموعه و موضوعات متعدد نیازمند پژوهش، اداره کل دامپزشکی استان اقداماتی راانجام داده و توجه ویژه ای به این حوزه داشته و با همکاری دانشگاه طرح های پژوهشی متعددی را انجام داده است.
وی افزود: این اداره کل اقدام به برگزاری نشست های تخصصی داخلی و همچنین مشارکت با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی نموده است.
وی افزود:. با توجه به محدود بودن اعتبارات پژوهشی، اولویت دارنمودن این بودجه در موضوعات پژوهشی در دستور کار قرار دارد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 277545
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه