رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بافت:
تب کریمه کنگو را جدی بگیریم
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ، دکتر پویا امجدی بیان کرد : تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که از طریق نیش کنه وتماس با دام یا انسان آلوده منتقل میشود، به همین خاطر علاوه بر دامداران، کارکنان کشتارگاههای دام اعم از دامپزشکان، سلاخان ،قصابان،کارکنان شهرداری مستقر درکشتارگاه و کسانی که در شرکتها و کارخانههای تولید مواد پروتئینی کار میکنند و اطرافیان فرد بیمار و کادر پزشکی هم در معرض خطر ابتلا خواهند بود.

وی تصریح کرد : همشهریان گرامی ، گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز مجاز ومورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند ،همچنین دقت کنند درحین خرید ، گوشت قرمز مورد نظر آنها ممهور به مهر دامپزشکی و لیبل (برچسب) باشد و از خرید گوشت قرمز از افرادی که به صورت غیرمجاز وخارج ازمحیط کشتارگاه اقدام به ذبح دام می نمایند خودداری کنند .
دکترامجدی افزود: هماکنون کشتارگاه دام شهرستان مجهز به پیش سرد کن میباشد و دام پس از ذبح به مدت 24 ساعت تحت نظارت ناظرین بهداشتی دامپزشکی در سردخانه کشتارگاه حفظ میشود که این امر، عامل مهمی در کنترل بیماری تب کریمه کنگو میباشد.
وی در پایان تاکید کرد : تنها راه مبارزه با کنههای روی بدن دام و پیشگیری از بیماری مهلک تب کریمه کنگو، سمپاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام در فصل تکثیر حشرات در فصول گرم سال میباشد ، به همین دلیل دامداران محترم باید نسبت به سم پاشی جایگاه و بدن دامهای خود ، جهت از بین بردن کنهها در اسرع وقت اقدام نمایند.
نظر دهید