• 1401/09/02 - 06:24
  • تعداد بازدید : 518
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در نشست تیم بررسی و مطالعات اپیدمیولوژیک بیماری های دامی مطرح شد:

نقش علم اپیدمیولوژیک در کنترل و پیشگیری از بیماری بروسلوز برجسته است

نشست تیم بررسی و مطالعات اپیدمیولوژیک بیماری های دامی در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان با حضور مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، معاون سلامت و دبیر و اعضای تیم با محوریت بیماری های بروسلوز در محل اداره کل دامپزشکی استان کرمان با رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با بیماری کرونا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، کارگروه بررسی اپیدمیولوژیک و آنالیز خطر بیماری های دامی با توجه به اهمیت بیماری بروسلوز  به عنوان یک بیماری واگیر دامی و نیز بیماری مشترک بین انسان و دام(منظر بهداشت عمومی) در محل اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان ضمن توضیحاتی در خصوص اهمیت این بیماری در استان بر لزوم توجه به برنامه های اصلی سازمان دامپزشکی کشوراز جمله مباحث اهمیت واکسیناسیون، انجام به موقع تست های غربالگری و لزوم انجام اقدامات مدیریتی بهداشتی - قرنطینه ای در دامداریها تاکید نمود.

در ادامه دکتر صدیقه کاظمی نیا معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان اشاراتی نسبت به کانون های کشوری و استانی این بیماری مهم و استراتژیک داشته و  توضیحاتی در خصوص ریسک فاکتورها و عوامل خطر این بیماری مهم را شرح داد.

دکتر کاظمی نیا ضمن توجه به عامل بروسلا آبورتوس به عنوان عامل اختصاصی سقط در دام بزرگ(گاو) ، نقش بروسلا ملی تنسیس را نیز به عنوان عامل دیگر در ایجاد بیماری در جمعیت گاو مطرح نمود.

این مقام مسئول رعایت اصول قرنطینه و امنیت زیستی( مدیریت بهداشتی در دامداری ها)، ممانعت از نگهداری دام سبک در گاوداری ها، جلوگیری از ورود سگهای ولگرد به محیط های دامداری ها، تامین علوفه و خوراک دام از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی  را از برنامه های پیشگیرانه و مراقبتی قابل اهمیت اعلام نمود.

اعضاء تیم بررسی و مطالعات اپیدمیولوژیک بیماری های دامی  به بررسی و تحلیل علمی( آزمایشگاهی و ...)  در خصوص عوامل خطر احتمالی و مستعد کننده بیماری در واحد های دامی پرداختند و نظرات خود را اعلام نمودند.

در این نشست مقرر گردید فرم هایی طراحی شده بصورت تفکیک شده و با ذکر عوامل خطر این بیماری در اختیار شهرستانها قرار گیرد و براساس آن بررسی های مربوطه جهت کانون های بیماری انجام پذیرد.

در پایان دکتر حسین رشیدی مدیر کل محترم دامپزشکی استان  از آقایان دکتر محمد مهدی یزدان پناه، دکتر حجّت الله جعفری و دکتر حیدر خلیلی به پاس همت عالی و تلاش های ارزشمند در عرصه پژوهش و فناوری و چاپ چندین مقاله از نامبردگان در فصلنامه علمی سلام و سلامتی سازمان دامپزشکی کشور و انتخاب آنها بعنوان پژوهشگر برتر تقدیر وتشکر بعمل آورد. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 294652
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه