نظارت بهداشتی دامپزشکی بر عرضه فراورده های خام دامی با تشکیل اکیپ گشت مشترک در شهرستان نرماشیر
دکتر فیروزه زارع پور رئیس اداره دامپزشکی نرماشیر ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر از برگزاری بازدیدهای مشترک سرزده بصورت دوره ای و منظم با حضور مسول بازرسی فرمانداری، نمایندگان ادارات دامپزشکی، مرکز بهداشت، اصناف، میراث فرهنگی و اطلاعات و اماکن عمومی شهرستان به منظور نظارت بر نحوه عرضه فرآوردههای خام دامی، طباخی ها، رستوران ها، بوم گردی ها و... در شهرستان نرماشیر خبر داد.
وی در ادامه گفت: طرح نظارتی بهداشتی دامپزشکی به منظور تأمین امنیت غذایی همشهریان محترم و حفظ سلامت جامعه با جدیت و اهتمام همه دستگاههای نظارتی متولی مربوطه در تمام طول سال انجام می پذیرد.
وی همچنین اظهار داشت: نظارت بهداشتی و ارتقاء امنیت غذایی جامعه یکی از رسالت های اداره دامپزشکی می باشد و کارشناسان نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی این اداره به صورت روزانه و در قالب اکیپ های نظارتی بهداشتی ، مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، رستوران ها، تالارها،کبابی ها و... را از نظر بهداشتی رصد می نمایند.
رئیس اداره دامپزشکی نرماشیر در پایان از همشهریان محترم درخواست نمود: در صورت مشاهده هر گونه تخلفات احتمالی، فرآورده خام دامی که از لحاظ ظاهری مشکوک و فاقد تاریخ تولید و انقضاء می باشد، در راستای مقابله و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام مراتب را در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی( 034_44270700) اطلاع نمایند.
نظر دهید