نظارت بر ذبح بهداشی دام در عید قربان توسط شبکه دامپزشکی بم
مسعود اسدی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن عید قربان به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت،برای ذبح دام در عید قربان رعایت موارد بهداشتی مورد توجه جدی قرار گیرد.
اسدی پور افزود: مردم باید گوشت های حاصل از دام های ذبح شده را حتما به مدت 24 ساعت و دل و جگر دام نذری را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری کرده و از مصرف بلافاصله آن خودداری کنند،چرا که نگهداری گوشت ها در یخچال در صورت آلوده بودن آنها ویروس ها را از بین می برد.
وی گفت:جهت بهره مندی از خدمات رایگان دامپزشکی کشتارگاه دام شهرستان در روز عید قربان باز و آماده خدمات رسانی به همشهریان عزیز بوده و همچنین در روز عید قربان 4 اکیپ سیار در سطح شهر و یک اکیپ ثابت متشکل از کارشناس بهداشت گوشت و دکتر دامپزشک مستقر در شبکه دامپزشکی آماده خدمات رسانی می باشند و همچنین شماره تلفن 44213744-034 آماده پاسخگویی به مردم عزیز در روز عید قربان می باشد.
نظر دهید