• 1403/12/04 - 10:17
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در نشست حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمان تاکید شد:

لزوم پیاده سازی سامانه های بهداشتی و گرید بندی صنایع وابسته به دام

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست هماهنگی حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با حضور دکتر محمد خلیلی وند مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر صدیقه کاظمی نیا معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی‌زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان و روسا و مسئولین واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها در محل سالن شهید زنگی آبادی اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

دکتر محمد خلیلی وند مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در ابتدای نشست ضمن تشکر از تلاشهای همکاران حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، اعلام نمود: با توجه به حساسیت امر نظارت و ضرورت تضمین سلامت مصرف کنندگان و بهداشت عمومی، این جلسه با هدف مرور بخشنامه ها و پروتکلها و نحوه اجرای سامانه های بهداشتی در واحدهای تحت پوشش تشکیل گردیده است.

دکتر خلیلی وند ضمن اشاره به  لزوم مستند سازی و ثبت دقیق اطلاعات در بازرسی های بهداشتی، خواستار برخورد قانونی و قاطع با موارد تخلف بهداشتی شد.

در ادامه دکتر صدیقه کاظمی نیا معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان تاکید نمود که حوزه‌های نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و قرنطینه از اصلی ترین امور حاکمیتی  دامپزشکی هستند  که  نبایستی به سادگی انگاشته شوند  و حتی در کوچکترین مسائل آن بایستی با دقت و کارشناسی قضاوت نمود.

در ادامه دکتر مینا قاضی‌زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن تاکید بروظایف قانونی و حساس حوزه نظارت،  اجرای سامانه های بهداشتی را از الزامات تضمین سلامت محصول بر شمرد.

دکتر قاضی زاده با اشاره به ضرورت گریدبندی‌ صنایع وابسته به دام، خواستار ممیزی علمی و دقیق بر اساس ضوابط و sop های ابلاغی گردید و در ادامه با ارائه پاور پوینت به تشریح و مرور مسائل مرتیط شامل: قوانین و آیین نامه ها، دستور العملهای صدور پروانه تاسیس و بهره برداری صنایع وابسته به دام، اصول نمونه برداری و آزمایشات، پیش نیازهای سامانه های بهداشتی، انواع مخاطرات ، اصول GMPو HACCP ، نحوه بررسی نظامنامه و  شناسایی و اقدامات اصلاحی تقلط کنترل بحرانی CCP پرداخت.

در ادامه کارشناسان حوزه نظارت نیز به طرح مسائل تکمیلی اعم از : اصول لیبل گذاری، سامانه های الکترونیکی صدور مجوزها و GIS نظارت و پروتکلهای بهداشتی کشتارگاهها پرداختند.

در انتهای جلسه نیز پرسش و پاسخ پیرامون مسائل مطروحه صورت گرفت .

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 334785
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه