• 1401/08/15 - 08:03
  • تعداد بازدید : 806
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
درکمیته بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام استان عنوان شد:

بهداشت شیردوشی و کنترل ورم پستان از مهم ترین عوامل ارتقای کیفیت شیر خام می باشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست کمیته بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام استان با حضور مدیرکل دامپزشکی استان، معاون سلامت، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی و کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی و ادارات دامپزشکی شهرستانها بصورت ویدیو کنفرانس در محل سالن کنفرانس اداره کل دامپزشکی استان کرمان با هدف بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام در سطح استان برگزار گردید.

در ابتدای نشست دکتر حسین رشیدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمان ضمن تاکید بر هماهنگی بین ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی و اموزش و ترویج به منظور ارتقای کیفیت بهداشتی شیرخام استان، اعلام کرد: بهداشت شیردوشی و کنترل ورم پستان از مهم ترین عوامل ارتقای کیفیت شیر خام می باشد.

وی ادامه داد: لازم است با استفاده از  CMT testیا تست شیر ازما، ورم پستان تحت بالینی تشخیص داده شود.

این مقام مسئول با تاکید بر آموزش و ترویج مستمر دامداران در این خصوص، اعلام کرد: آموزش مراحل شیردوشی و نیز آموزش CIP (CLEANINIG IN PLACE) و مراحل ان و انتقال تجارب به صورت کاربردی به دامداران، از برنامه های اصلی اداره آموزش و ترویج در مبحث ارتقای کیفیت شیر خام می باشد که باید همواره مد نظر قرار گیرد.

در ادامه دکتر مینا قاضی زاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: بازدیدهای دوره ای مراکز عرضه شیر و نظارت بر حمل شیر با تانکرهای بهداشتی و شستشوی مناسب تانکرها و ظروف و تجهیزات مرتبط و انجام تست حلقه ای شیر یا  MRT test در مراکز عرضه شهرستانها توسط کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل صورت می گیرد.

دکتر سجاد حسینی نسب مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی بر رعایت اصول شستشو و ضدعفونی وسایل و تجهیزات دوشش، نگه داری و حمل شیر تاکید نمود.

دکتر مهدی قاسمی کیا کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی مطالبی در خصوص آموزش سلامت و بهداشت دام، ضوابط  فنی و بهداشتی جایگاه نگهداری دام، بهداشت سالن شیر دوشی، خصوصیات اتاق نگهداری شیر، ضوابط بهداشتی شیر دوشی، انواع شست وشو و ضد عفونی کننده های رایج مورد استفاده در وسایل و تجهیزات دوشش و حمل شیر و همچنین مراحل شست و شو و ضد عفونی ارایه نمود و گفت: رعایت شش مرحله شستشو و ضد عفونی از اهمیت ویژه ای برخوردارمی باشد.

در این نشست اعضا به ارائه راهکارهای عملی و هماهنگی برای ارتقاء و بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام پرداختند و مصوباتی نیز به تصویب رسید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 292112
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه