مدیر کل دامپزشکی استان کرمان تشریح کرد:
اهم اقدامات یک ماهه دامپزشکی در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان به تشریح اهم اقدامات انجام شده یک ماهه در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز پرداخت و گفت: آغاز اجرای طرح نظارتی دامپزشکی از 14 اسفند ماه سال گذشته با فعالیت 50 تیم ثابت و سیار و حضور 124 نفر کارشناس بوده که طی بازدیدهای گروهای نظارتی این اداره کل از انواع واحدهای عرضه، سردخانه ها، مراکز قطعه بندی و بسته بندی و کشتارگاههای دام و طیور و ... ، 22 متخلف به مراجع قضایی معرفی و 36 مورد نمونه برداری از فرآورده خام دامی مشکوک و انجام آزمایشات کنترل کیفی صورت گرفته است.
دکتر رشیدی رقم این بازدیدهای نظارتی را به تعداد 10800 مورد طی مدت یک ماه اعلام کرد.
وی افزود: از ابتدای اجرای طرح تاکنون با نظارت کارشناسان دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان،7800 تن گوشت مرغ( ذبح حدود 3650000 قطعه طیور) و 1600 تن گوشت قرمز(کشتار 29500 راس دام) پس از بازرسی بهداشتی وارد بازار مصرف گردید.
دکتر رشیدی ادامه داد: 16 تن لاشه طیور و بیش از دو و نیم تن لاشه و آلایش خوراکی دام کشتارشده غیر قابل مصرف نیز در این مدت به دلیل بیماری و ضبط بهداشتی از چرخه مصرف حذف شده است.
وی گفت: همچنین بیش از 3500 کیلوگرم فراورده خام دامی تاریخ منقضی، فاسد و یا غیر قابل مصرف ضبط و از ورود این میزان به بازار مصرف جلوگیری گردید.
این مقام مسئول با بیان اینکه زمان اجرای این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، خاطر نشان کرد: حجم کاری انجام شده طی 30 روز از شروع اجرای طرح، 44640 نفر ساعت بوده که این تیم های نظارتی از 8 صبح تا ساعت 20 شب در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل و غیرتعطیل به خدمت رسانی می پردازند.
دکتر رشیدی اعلام کرد: نظارت و گزارش روزانه آمار وضعیت جوجه یکروزه، مجوز حمل مرغ به کشتارگاه، کشتار مرغ و مرغداریهای بالای 45 روز و وضعیت عرضه مرغ گرم و منجمد به مسئولین ذیربط توسط نیروهای این مجموعه در راستای عملیاتی شدن مصوبات قرارگاه مرغ و ستاد تنظیم بازار صورت می گیرد.
وی افزود: سلامت و امنیت غذایی شهروندان، خط قرمز دامپزشکی است و در راستای اجرای دقیق و هر چه بهتر طرح نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، با هرگونه تخلفی که تهدید کننده امنیت غذایی شهروندان باشد به شدت برخورد خواهد شد و هیچ گونه مسامحه ای با عوامل متخلف صورت نخواهد گرفت.
دکتر رشیدی در پایان گفت: یکی از موارد مهمی که در ارائه خدمات ما بسیار مفید خواهد بود، مشارکت مردم در خصوص گزارش تخلفات بهداشتی است که از طریق تماس با سامانه 1512 صورت می پذیرد.
نظر دهید