اطلاعیه بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان کرمان بمناسبت ایام محرم
از کشتار دام در مکانها و معابر عمومی جدا خودداری نمایند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر صدیقه کاظمی نیا معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و آرزوی قبولی عزاداری همشهریان گرامی گفت: به اطلاع می رساند با توجه به ذبح دام از سوی هیئت های عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تهیه غذا برای عزاداران حسینی، تقاضا می شود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و حیوان به ویژه بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه - کنگو (CCHF) دام موردنیاز خود را فقط از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی، تهیه و در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی، کشتار نمایند.
کاظمی نیا گفت: از کشتار دام در مکانها و معابر عمومی جدا خودداری نمایند.
وی گفت : در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتما از دستکش، ماسک ، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتاردام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده گردد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: گوشت پس از ذبح به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری شود و پس ازآن مصرف شود.
کاظمی نیا ادامه داد: اداره کل دامپزشکی استان کرمان و ادارات دامپزشکی شهرستانهای استان همچون سالهای گذشته و بر اساس دستورالعمل ها و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و به منظور سلامت جامعه و بهداشت محیط، در ایام محرم و صفر اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی خود از مراکز عرضه فراورده های خام دامی می نمایند.
دکتر صدیقه کاظمی نیا معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان از هم استانیها درخواست نمود هرگونه کشتار غیرمجاز دام را به ادارات دامپزشکی شهرستانها و شماره تماس ۱۵۱۲ در میان بگذارند
نظر دهید