• 1403/04/24 - 06:12
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اطلاعیه بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر برای ذبح دام نذری در ایام محرم

دکتر خلیلی کارشناس بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر با توجه به گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات گفت: در این شرایط احتمال انتقال بیماری تب کریمه کنگو نیز بیشتر است.

دکتر خلیلی تاکید نمود: به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان بویژه تب کریمه کنگو، مردم در ایام ماه محرم بهتر است دام نذری خود را در کشتارگاه‌های دام ذبح نمایند.
 
وی در ادامه چند نکته بهداشتی مهم را بیان کرد: 
۱_ گوشت قربانی باید مدت  ۲۴ ساعت در دمای یخچال( صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) نگهداری و بعد از طی این مدت مصرف شود. ۲_برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند۳_ از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند۴_وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.۵_اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
 
دکتر خلیلی در پایان گفت: اکیپ های ثابت و سیار اداره دامپزشکی نیز در شهرستان مستقر بوده و آماده خدمات رسانی به شهروندان و عزاداران حسینی هستند.
  • گروه خبری : اخبار شهرستان نرماشیر
  • کد خبر : 322522
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه