• 1401/08/22 - 06:25
  • تعداد بازدید : 363
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان:

آمار و اطلاعات پایه، ضرورت و اساس تصمیم گیری و برنامه ریزی در مجموعه می باشد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در نشستی که با حضور روسای ستادی بصورت حضوری و روسای شهرستانی بصورت وبینار برگزار گردید، گفت: آمار و اطلاعات پایه، ضرورت و اساس تصمیم گیری و برنامه ریزی در مجموعه می باشد.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: داده های آماری بنیادی ترین اصل برای برنامه ریزی است و برنامه ریزی اساسی ترین شاخص برای مدیریت قلمداد می شود و می بایست با نگاه بهداشت عمومی و اپیدمیولوژیک به فعالیت های دامپزشکی نگاه کرد تا بشود تصمیمات مناسب تری اتخاذ نمود.

این مقام مسئول گفت: نکته اساسی که می بایست مورد توجه قرار می‌گیرد وجود اطلاعات پایه در شهرستان ها است.

وی ادامه داد: آمار و اطلاعاتی دقیق همواره از حوزه های مرتبط باید در آن شبکه ها موجود باشد تا بر اساس آن نظارت های بهداشتی انجام شود.

وی ادامه داد: در زمینه بیماری‌های دامی زمانی موفقیت بعمل می اید که آمار و اطلاعات دامی و تغییرات فصلی و آمار تعداد دامداری ها از جمله دامداری های سنتی و صنعتی، تازه احداث را داشته باشیم و تحلیل ابتدایی از وضعیت دامی در شهرستانها داشته باشیم.

دکتر رشیدی ادامه داد: همین طور در خصوص مراکز تحت نظارت حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی این اداره کل،  لازم است اطلاعات مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فراورده های خام دامی از جمله مراکز عرضه و تولید شیرخام را بصورت دقیق داشته باشیم تا بتوانیم بر روی آنها نظارت کافی اعمال کنیم.

وی با بیان اینکه فعالیت دامپزشکی فنی می باشد، ادامه داد: آمار جمعیت دامی دارای اهمیت بیشتری است زیرا موثق ترین مرجع دامپزشکی همین آمارمی باشد از جمله این آمار می توان به متوسط تولید شیر در گاوداری ها، انجام آزمایشات داخلی دامداری بطورصحیح توسط دامدار، میزان عرضه شیر در سطح شهر، جمعیت دام عشایر، مانیتورینگ عملیات های دامی و ... اشاره نمود.

دکتر رشیدی با بیان اینکه لازم است مکاتبات ستاد در خصوص بیماری های دامی از جمله تب مالت و ... بطور دقیق مطالعه و اجرایی گردد، ادامه داد:  حفظ زنجیره سرد واکسن، سویه های جدید بیماری، کیفیت واکسن از جمله عوامل تاثیر گذار در اثرگذاری واکسن می باشد که لازم است توسط روسای ستادی مدنظر قرار گیرد.

وی با تاکید بر اهمیت تشخیص بیماری تب مالت، گفت: آزمایشگاه مرجع و منطقه ای این اداره کل قادر به تشخیص بیماری های خطرناک و مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری بروسلوز(تب مالت) می باشد.

وی ادامه داد: در بخش میکروب شناسی این آزمایشگاه با انجام ازمایشات میکروبی و مولکولی بطور تخصصی عامل این بیماری در حد جنس و گونه مشخص می گردد.

دکتر رشیدی اعلام کرد: نیرو های تخصصی مجموعه علاوه بر فعالیت و تسلط بر سامانه های دامپزشکی در زمینه‌های مختلف اطلاع داشته باشند و با نگاه کلان به موضوعات دامپزشکی، سبب ارتقای فعالیت های فنی این اداره کل گردند.

وی با اعلام اینکه اگر بتوانیم دامپزشکی را در سطح ملی معرفی کنیم سبب ارتقاء مجموعه خواهیم شد، گفت: نیروهای ستاد فرمت های خاص مطالعاتی فنی را به بروز کرده و تغییرات را اعمال نموده و به شهرستان‌های ارسال مینمایند.

این مقام مسئول با تاکید بر آموزش بهره برداران و ذینفعان ادامه داد: روسای ستادی در مبحث آنفولانزای فوق حاد پرندگان توجه بیشتری نمایند و ممیزی واحدهای مرغداری و انجام اقدامات امنیت زیستی توسط مرغداری ها را در اولویت قرار دهند.

دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان در ادامه گفت: روسای ستادی درخصوص نظارت های بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید تا عرضه فراورده های خام دامی برنامه ریزی های لازم را انجام داده و قرارداد مسئولین فنی را بروز نمایند، ضمن اینکه ممیزی مراکز بسته بندی در اولویت قرار گیرد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 292304
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه