سه شنبه 24 شهریور 1405

flag
لیست اخبار صفحه :102
تامین سبد مواد غذایی سالم از مهم ترین دستاوردهای دامپزشکان می باشد
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان به مناسبت 16 اکتبر، روز جهانی غذا اعلام کرد:

تامین سبد مواد غذایی سالم از مهم ترین دستاوردهای دامپزشکان می باشد

سالروز جهانی غذا مقارن شانزدهم اکتبر است که به افتخار تأسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده است و این روز در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود که در سال جاری، مصادف با 24 مهرماه می باشد.

اهمیت حرفه دامپزشکی بر کسی پوشیده نیست
معاون استاندار درمراسم گرامیداشت هفته دامپزشکی عنوان نمود:

اهمیت حرفه دامپزشکی بر کسی پوشیده نیست

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، بمناسبت هفته دامپزشکی مراسم گرامیداشت این هفته بمنظور پاسداشت خدمات کارکنان شاغل و بازنشسته دامپزشکی استان با حضور دکتر بیگ زاده معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، علی رهبری نژاد مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان کرمان، روسای ستادی و شهرستانی و تعدادی از نیروهای مجموعه در محل سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان کرمان برگزار گردید.

۱۴ نفر برگزیده مراسم ۱۴ مهراداره کل دامپزشکی استان کرمان معرفی شدند
همزمان با هفته دامپزشکی:

۱۴ نفر برگزیده مراسم ۱۴ مهراداره کل دامپزشکی استان کرمان معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، از برگزیدگان مراسم ۱۴ مهر اداره کل دامپزشکی استان کرمان با حضور جناب آقای دکتر بیگ زاده معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان تقدیر شدند.

روایت مدیرکل دامپزشکی کرمان از آلایندگی شرکت مس در خاتون‌آباد

روایت مدیرکل دامپزشکی کرمان از آلایندگی شرکت مس در خاتون‌آباد

کرمان - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی کرمان ضمن تایید مشکلات ناشی از آلایندگی شرکت ملی مس در خاتون‌آباد شهربابک در این استان برای دام‌های ساکنان مناطق اطراف این معدن به نوعی خواهان توجه بیشتر به مقوله های زیست محیطی و تشدید نظارت ها در این بخش شد.

به حفظ محیط زیست در کشور توجه اساسی نمی‌شود/نیاز به انقلاب سبز داریم
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان:

به حفظ محیط زیست در کشور توجه اساسی نمی‌شود/نیاز به انقلاب سبز داریم

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با بیان اینکه متاسفانه در کشور ما به حفظ محیط زیست توجه اساسی نکردیم، گفت: در ایجاد صنایع و معادن به عوارض زیست محیطی توجه نکردیم و نگاه جامع نداشتیم و به عنوان مثال تنها به ایجاد اشتغال نگاه کردیم و عوارض دیگر دیده نشده است.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور