لیست اخبار صفحه :1
توصیه های رئیس دامپزشکی سیرجان در آستانه فرا رسیدن عید قربان

توصیه های رئیس دامپزشکی سیرجان در آستانه فرا رسیدن عید قربان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی سیرجان ،دکتر محمدرضا صادقی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان در آستانه فرا رسیدن عید قربان، درباره ذبح دام‌های آلوده در شرایط غیر بهداشتی و خطر شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام هشدار داد.

اهمیت مدیریت تغذیه و واکسیناسیون در پیشگیری از آنتروتوکسمی
توصیه‌های شبکه دامپزشکی سیرجان:

اهمیت مدیریت تغذیه و واکسیناسیون در پیشگیری از آنتروتوکسمی

شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان با تاکید بر اهمیت مدیریت صحیح تغذیه و بهداشت دام، توصیه‌هایی را برای پیشگیری از بیماری آنتروتوکسمی در جمعیت دام‌های سبک (گوسفند و بز)، به ویژه در دوره‌های تغییر جیره غذایی، به دامداران ارائه کرد. رعایت این نکات به حفظ سلامت گله و جلوگیری از بروز مشکلات اقتصادی کمک می‌کند.

پایان فاز واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین در شهرستان سیرجان

پایان فاز واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین در شهرستان سیرجان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی سیرجان ،فاز واکسیناسیون بیماری لمپی اسکین در شهرستان سیرجان با موفقیت به پایان رسید. رئیس شبکه دامپزشکی این شهرستان، از اتمام این پروژه مهم خبر داد و اعلام کرد که این اقدام با هدف کنترل و پیشگیری از شیوع این بیماری پرخطر در دام‌های شهرستان و ترغیب مردم به سرمایه گذاری برای تولید انجام شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان شرایط بهداشتی عرضه و  نگهداری گوشت قرمز، مرغ و ماهی تازه و منجمد را تشریح کرد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان شرایط بهداشتی عرضه و نگهداری گوشت قرمز، مرغ و ماهی تازه و منجمد را تشریح کرد

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی سیرجان ،دکتر محمدرضا صادقی پور گفت: با توجه به فرا رسیدن عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان و مصرف بیشتر مواد پروتئینی در این ایام باید توجه ویژه ای به شرایط نگهداری و عمر ماندگاری مرغ و ماهی منجمد و گرم داشته باشیم لذا در جهت ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم و اهداف سازمان دامپزشکی در خصوص شرایط بهداشتی و ظاهری ماهی تازه در هنگام خرید گفت در هنگام خرید ماهی اولین ویژگی که باید مدنظر قرار داد این است که ماهی تازه بوی علفهای دریایی دارد و فاقد هرگونه بوی ترشیدگی و اسید باشد.