<![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 10]>

<![endif]>

ارتباط با قسمت های مختلف اداره کل دامپزشکی استان کرمان

 

 

ردیف

شماره

اداره /واحد /شبکه

آدرس پست الکترونیک

1

32110430

مدیر کل

head.kerman@ivo.ir

2

32133120

معاونت سلامت

tech.kerman@ivo.ir

3

32118034

معاونت توسعه مدیریت و منابع

adsu.kerman@ivo.ir

4

32118599

اداره برنامه و بودجه

plan.kerman@ivo.ir

5

32134724

اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی

adcs.kerman@ivo.ir

6

32134725

اداره تشخیص و درمان

ptl.kerman@ivo.ir

7

32124817

اداره قرنطینه و امنیت زیستی

qu.kerman@ivo.ir

8

32115213

بازرسی و ارزیابی عملکرد

Kerman.bz@ivo.ir

9

32123841

اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی

health.kerman@ivo.ir

10

32134726

اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور و زنبور عسل و کرم ابریشم

pdcs.kerman@ivo.ir

11

-

آموزش و ترویج

te.kerman@ivo.ir

12

32134365

اداره مبارزه با بیماریهای آبزیان

aqdcs.kerman@ivo.ir

13

32117682

آزمایشگاه مرجع و منطقه ای جنوبشرق

lab.kerman@ivo.ir

14

32118568

روابط عمومی

relation.kerman@ivo.ir

15

-

حقوقی

law.kerman@ivo.ir

16

32120987

دفتر نمایندگی ولی فقیه

hnvf.kerman@ivo.ir

17

32111954

حراست

he.kerman@ivo.ir

18

32118035

اداره امور مالی

fin.kerman@ivo.ir

19

32111953

اداره امور اداری، رفاه و پشتیبانی

adaf.kerman@ivo.ir

20

32114757

اداره فناوری اطلاعات وارتباطات و تحول اداری

it.kerman@ivo.ir

 

 

ارتباط با ادارات دامپزشکی شهرستان

 

 

21

32134366

اداره دامپزشکی شهرستان کرمان

kerman@ivo.ir

22

42205036

اداره دامپزشکی شهرستان سیرجان 

sirjan.kerman@ivo.ir

23

42423710

اداره دامپزشکی شهرستان بافت

baft.kerman@ivo.ir

24

34387860

اداره دامپزشکی شهرستان انار

anar.kerman@ivo.ir

25

44213744

اداره دامپزشکی شهرستان بم

bam.kerman@ivo.ir

26

33520119

اداره دامپزشکی شهرستان بردسیر

bardsir@ivo.ir

27

44281008

اداره دامپزشکی شهرستان فهرج

fahraj@ivo.ir

28

33494401

اداره دامپزشکی شهرستان کوهبنان

kohbanan@ivo.ir

29

42454920

اداره دامپزشکی شهرستان رابر

rabor@ivo.ir

30

34321065

اداره دامپزشکی شهرستان رفسنجان

rafsanjan@ivo.ir

31

33722638

اداره دامپزشکی شهرستان راور

ravar@ivo.ir

32

44360209

اداره دامپزشکی شهرستان ریگان

rigan@ivo.ir

33

34112034

اداره دامپزشکی شهرستان شهربابک

shahrebabak@ivo.ir

34

33422227

اداره دامپزشکی شهرستان زرند 

zarand@ivo.ir

35

4427070

اداره دامپزشکی شهرستان نرماشیر

narmashir@ivo.ir

36

42481742

اداره دامپزشکی شهرستان ارزوئیه

orzooeiyeh@ivo.ir

 

<![if gte mso 9]>  <![endif]><![if gte mso 9]> <![endif]><![if gte mso 10]>

<![endif]>

ارتباط با قسمت های مختلف اداره کل دامپزشکی استان از طریق شماره داخلی

 

 

دفاتر

شماره داخلی

دفاتر

شماره داخلی

رئیس دفتر مدیر کل

117

بایگانی

139

روابط عمومی

119

کلینیک مرجع

140

برنامه و بودجه

120

اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان 

کارشناسان برنامه و بودجه

121

ازمایشگاه آنالیز

142

اداره تشخیص و درمان

122

انفورماتیک

143

آموزش

123

امور اداری، رفاه و پشتیبانی

144

حراست

124

کارپردازی

144

دفتر نماینده ولی فقیه

125

کارگزینی

146

ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات

126

امین اموال

147

ابدارخانه

127

دفتر آزمایشگاه مرکز تشخیص

151

کارشناسان اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دام

128

رئیس امور مالی

162

 اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور 

129

نماینده دیوان محاسبات

163

اداره قرنطینه و امیت زیستی

130

آبدارخانه ساختمان امور مالی

164

دبیرخانه

131

کارشناسان امور مالی

165

معاون سلامت

132

کارشناسان امور مالی

166

اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی

133

کارشناسان امور مالی

167

مشاور مدیر کل

134

ازمایشگاه سم شناسی

170

کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی

135

واحد نقلیه

173

اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دام

136

میز خدمت

174

معاون توسعه مدیریت و منابع

137

نگهبانی

178

امور حقوقی

138

انبار

179

بایگانی

139

 

 

 

آدرس: کرمان کیلومتر5 بلوار جمهوری اسلامی، اداره کل دامپزشکی استان کرمان

 

لیست ایمیل های روسای ادارات ستادی 
  نام نام خانوادگی آدرس ایمیل
  دکترمحمد خلیلی وند m.khalilivand@ivo.ir
       
  دکترصدیقه کاظمی نیا sedighehkzmn3@ivo.ir
       
  دکترعلیرضا سلطانی اکبرآبادی alirezasoltani@ivo.ir
  دکترمینا قاضی زاده ghazizadehmina@ivo.ir
  دکترمهدی رفیعی شهربابکی rafieim29@ivo.ir
       
  دکترجعفر محمودی j.mahmodi@ivo.ir
  دکترندا هاشمی مقدم n.hashemim@ivo.ir
  دکترسعیده رزبان s.razban@ivo.ir
  دکترآذر نامجو a.namjoo@ivo.ir
       
  دکترمحمود زین الدینی میمند m_zeinaddini@ivo.ir
  دکترمحمدمهدی یزدانپناه راوری dr.m_yazdanpanah@ivo.ir
  علی رهبری نژاد a.rahbari@ivo.ir
  غلامحسین کاری دانی karidani@ivo.ir
  لی لی یزدانی احمدآبادی L.yazdani@ivo.ir
  دکترعلیرضا محزونی dr.alirezamahzooni@ivo.ir
  احسان پوربرخورداری E.porbarkhordari@ivo.ir
  دکترنجمه حاجی علیزاده n.hajializadeh@ivo.ir
  دکتر سید سجاد حسینی نسب s.hosseininasab@ivo.ir
       
لیست ایمیل های همکاران اداره کل  
  بتول صفرزاده b.safarzadeh@ivo.ir
  بدرالسادات کردی b.kordi@ivo.ir
  محمدجواد عرب آبادی m.j.arababadi@ivo.ir
       
  شهروز حاج غنی shahroozptl@ivo.ir
  حامد خادمیه h.khademiyeh@ivo.ir
  مهلا ارومیه ای m.oroumiei@ivo.ir
  نجمه کمالی n.kamali@ivo.ir
  مهری رمضانی m_ramezani@ivo.ir
  راضیه گلشنی r.golshani@ivo.ir
  سمیرا ابوسعیدی s.aboosaeidi@ivo.ir
  عباس سرحدی a.sarhaddi@ivo.ir
  سمانه مشایخی پشت لر s.mashayekhi@ivo.ir
  نرجس امیری n.amiri@ivo.ir
  محمد دهقانی m.dehghani1352@ivo.ir
  محمد خسروی mohammad khoosravi8078@ivo.ir
       
 
وحیدرضا
شفابخش vahidreza@ivo.ir
  محسن دهقانی mohsen62gis@ivo.ir
  عصمت خلیفه a.khalife@ivo.ir
  ماندانا شعاعی m.shoaee@ivo.ir
       
  محسن عسکرپور کبیر dr.askarpour@ivo.ir
  میثم امینی زاده m.aminizadeh@ivo.ir
       
  سیده آزاده محسنی a.mohseni@ivo.ir
  سمیه مهنی s.mehni@ivo.ir
  زهره وکیلی چترودی z.vakili@ivo.ir
  دکترمهدی
  قاسمی کیا
mehdighasemikia@ivo.ir
       
  علیرضا بیگلری alirezabigleri@ivo.ir
       
       
  • 1394/04/14 - 12:00
  • تعداد بازدید : 267
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

آنچه که بایددر مورد تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بدانیم

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کویر، بیماری تب کریمه کنگو یا CCHF یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم درمان به موقع تا حدود 30 درصد احتمال مرگ فرد مبتلا می رود و اگر تحت درمان قرار گیرد احتمال مرگ 10 درصد خواهد بود.

بیماری تب کریمه کنگو یا CCHF چیست؟

یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم درمان به موقع تا حدود 30 درصد احتمال مرگ فرد مبتلا می رود و اگر تحت درمان قرار گیرد احتمال مرگ 10 درصد خواهد بود. به هر حال این بیماری در مقایسه با بسیاری از بیماری های عفونی و واگیر دیگر پتانسیل مرگ آوری بالایی دارد. این بیماری واکسن ندارد و لذا افزایش آگاهی مردم پیرامون راه های پیشگیری از اهمیت زیادی برخوردار است.

فراوانی بیماری در کشور ما چگونه است؟

اگرچه تعداد موارد این بیماری در کشور ما به طور متوسط حدود 100 مورد در سال می رسد، ولی باید دانست که منطقه خاورمیانه به ویژه کشورهای پاکستان، افغانستان، ترکیه و ایران از جمله مناطق و کشورهای پر شیوع  بیماری CCHF به شمار می­آیند.

علایم این بیماری چیست؟

در مرحله اول بیمار، دچار تب، لرز، درد عضلانی، سردرد می شود که ممکن است با علایم دیگری همچون تهوع و استفراغ همراه باشد. این علایم حدود یک هفته طول می کشند و در برخی بیماران شدت علایم از این بیشتر شده و خونریزی های زیرجلدی و خونریزی از منافذ بدن رخ میدهد. آنچه که معمولاً پزشکان را به این بیماری مشکوک می نماید وجود علایم شبه آنفلوآنزا (تب ناگهانی و بدن درد بدون علایم سرماخوردگی) به همراه علایم خونریزی دهنده است.

این بیماری در چه موقع از سال شایع تر است؟

وقوع این بیماری معمولاً در فصول گرم سال بیشتر رخ می دهد که بین اردیبهشت تا آبان ماه بیشترین موارد را شاهد هستیم.

این بیماری از چه راه هایی سرایت می کند؟

این بیماری از سه راه اصلی به انسان انتقال می یابد:

1- همانطور که گفته شد این بیماری بین انسان و دام مشترک است. نشخوارکنندگان اهلی مثل گوسفند، بز و گاو از طریق گزش کنه (سخت گونه) آلوده دچار بیماری می شوند. کنه های آلوده در تمام طول عمرشان آلوده می­مانند و قدرت آلوده کردن دام ها را خواهند داشت و حتی این آلودگی را به نسل بعد خود منتقل می­کنند.

اگرچه مرغ و خروس به این بیماری مقاوم هستند ولی می­توانند کنه آلوده را با خود حمل نمایند. کنه ها روی بدن خرگوش، لاک پشت، جوجه تیغی نیز در مراتع و بیابان ها میتوانند باقی بمانند. بنابراین گزش کنه یکی از راه های انتقال است و لذا توصیه میشود افراد با چکمه های بلند وارد محل زندگی دام ها شوند و علاوه بر آن حتی المقدور محل زیست انسان، از محل زندگی دام ها فاصله داشته باشد،  و همچنین کنه های بدن حیوانات با سموم مجاز و مناسب از بین بروند.

2- راه دوم انتقال از طریق تماس با خون، گوشت و ترشحات دام آلوده است. به طوری که کارکنان کشتارگاه و قصابان در صورت عدم رعایت اصول ایمنی در معرض خطرند. همچنین خانم های خانه دار برای قطعه قطعه کردن گوشت یا جگر تازه از دستکش استفاده نمایند.

3- راه سوم تماس با خون و ترشحات بیماران مبتلاست که از اینرو پرستاران، پزشکان و کارکنان آزمایشگاه در معرض خطر بیشتری هستند.

احتمال انتقال از طریق خوردن گوشت بسیار بعید است، چرا که هم نگهداری گوشت در یخچال و هم طبخ گوشت سبب از بین رفتن ویروس می شوند.

چه کسانی بیشتر از بقیه افراد در معرض خطر ابتلا هستند؟

افرادی که به نوعی با ترشحات دام یا انسان آلوده سروکار دارند یا کسی که در معرض گزش کنه سخت قرار گیرد در معرض خطر ابتلاست. لذا مشاغلی همچون قصابی، دامداری، چوپانی، پزشک، پرستار، کارکنان آزمایشگاه های طبی یا کشتارگاه از مشاغل در معرض خطر محسوب میشوند. خانم های خانه داری که با گوشت تازه بدون دستکش در تماس هستند نیز در معرض خطر ولی با احتمال کمتری هستند.

برای پیشگیری از این بیماری چه توصیه هایی وجود دارد؟

بر اساس راهنمای کشوری پیشگیری از این بیماری که توسط وزارت بهداشت به چاپ رسیده است نکات زیر از اهمیت زیادی برخوردار است:

* آموزش به مردم در مورد حفاظت در برابر گزش کنه به خصوص کودکان و در هنگام تماس با دام که با دست بدون حفاظ اقدام به جدا کردن کنه و حتی له کردن آن می کنند، بسیار مهم است.

* به علاوه باید به دامداران آموزش داده شود در هنگام تماس با دام از لباس پوشیده و مخصوص با رنگ روشن استفاده کنند و بعد از خروج از محل نگهداری دام ها، لباس های خود را تعویض نمایند.

* حتی استفاده از دورکننده حشرات بر روی پوست مثل (Deet,Autan) یا استفاده از  Permethrin بر روی لباس و کفش توصیه می شود.

* سمپاشی منازل و آغل های روستایی با سموم مورد تایید و مناسب یکی از راه های مهم است.

* هنگام استراحت در مراتع و کوهستان ها به این موضوع دقت نماییم که کنه ها اتفاقاً در این مکان­ها که امکان استراحت گوسفندان نیز وجود دارد یافت می­شوند.

* در صورت کار یا بازی در مناطق آندمیک باید روزانه پوست بدن جهت امکان چسبیدن کنه بررسی شود و کنه های احتمالی به وسیله پنس با دقت جدا گردد. این کنه ها ممکن است خیلی کوچک باشند.

* به مردم باید آموزش داد که ذبح حیوانات را در کشتارگاه انجام دهند و از گوشت مورد تأیید سازمان دامپزشکی استفاده نمایند . به نظر می رسد خطر انتقال بیماری در طی ذبح یا بلافاصله پس از آن بسیار بالا می باشد، لذا توصیه می شود به مدت 24 ساعت لاشه گوسفند پس از ذبح در یخچال نگهداری شده و سپس با پوشیدن دستکش آن را قطعه قطعه کرده و مورد مصرف قرار گیرد .

* در موقع ذبح دام ها باید از وسایل ایمنی شامل کلاه،ماسک، روپوش، پیش بند پلاستیکی، چکمه و دستکش لاستیکی استفاده شود .در صورت ذبح دام روی خون و ترشحات ریخته شده محلول سفیدکننده خانگی بارقت 1 به 100 ریخته شود و پس از 15 دقیقه با آب و صابون شسته شود . در صورتی که خون و ترشحات چسبیده باشند از محلول 1 به 10 استفاده شود .

* معاینه دقیق پوست بیماران در هنگام بستری از نظر احتمال وجود کنه بسیار مهم است . زیرا آنها می توانند پس از جدا شدن از پوست و ماندن در محیط بیمارستان موجب انتقال بیمارستانی ویروس گردند .

* به دلیل بروز همه گیر یهای بیمارستانی، باید ایزولاسیون شدید (Strict Isolation) در موارد مشکوک به CCHFدارای خونریزی به کار رود. رعایت احتیاطات همه جانبه در برخورد با خون، محصولات خونی و بافت بیماران محتمل CCHF در بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی و آزمایشگا هها از ضروریات لازم جهت حفاظت کارکنان پزشکی و پیراپزشکی است


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 177772
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه