پنجشنبه 07 خرداد 1405

flag
  • 1405/02/20 - 08:23
  • تعداد بازدید : 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار شبکه دامپزشکی شهرستان بافت درخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بافت درخصوص احتمال بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)،با توجه به گرم شدن هوا و شروع فعالیت کنه ها هشدار داد.

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بافت، سمیه صادقی رئیس این شبکه بیان کرد بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی خطرناک و گاهی کشنده است که از طریق کنه‌ها یا تماس با خون و ترشحات دام آلوده منتقل می‌شود.

 

وی تصریح کرد: از راه‌های انتقال این بیماری به انسان می توان به گزش کنه آلوده، تماس با خون، گوشت یا احشاء دام آلوده (به‌ویژه هنگام ذبح) و تماس با ترشحات یا خون فرد مبتلا (در محیط‌های درمانی یا مراقبتی) اشاره کرد.

 

این مقام مسئول در ادامه به عموم مردم توصیه کرد گوشت قرمز مصرفی خود را فقط از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری نمایند و از خرید گوشت قرمز بدون مهر و لیبل دامپزشکی خودداری کنند و گوشت تازه را حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال (دمای ۴ درجه) نگهداری و سپس مصرف نمایند.

 

وی در پایان از دامداران درخواست کرد جهت کنترل کنه ها، سمپاشی دوره ای را به صورت منظم در دامداری خود انجام دهند. همچنین قصابان و سلاخان جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری در حین کار از دستکش، لباس محافظ و عینک  استفاده نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بافت
  • کد خبر : 353712
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور