سه شنبه 24 شهریور 1405

flag
  • 1405/06/23 - 09:30
  • تعداد بازدید : 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس دامپزشکی شهرستان خبر داد:

بازگشایی یک هفته‌ای کشتارگاه تا آماده شدن محل‌های جایگزین

رئیس اداره دامپزشکی سیرجان از بازگشایی موقت کشتارگاه این شهر با دستور دادستان خبر داد و گفت این مجموعه تا زمان آماده‌شدن کشتارگاه موقت شهرک صنعتی به فعالیت ادامه خواهد داد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان سیرجان، محمدرضا صادقی‌پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سیرجان با تأکید بر نظارت مستمر دامپزشکی اظهار کرد: کشتارگاه سیرجان تحت نظارت چهار دامپزشک فعالیت می‌کند و روند کشتار و سلامت لاشه‌ها به‌صورت شبانه‌روزی بررسی می‌شود؛ بنابراین مردم نگرانی بابت سلامت گوشت نداشته باشند.

 

وی با اشاره به فعالیت کشتارگاه از سال ۱۳۸۷ افزود: بخشی از تجهیزات و زیرساخت‌های مجموعه فرسوده شده و برای کاهش دخالت دست و رسیدن به شرایط مطلوب‌تر، بهسازی و تجهیز آن ضروری است.

 

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سیرجان گفت: قرار بود ابتدا کشتارگاه جایگزین در شهرک صنعتی آماده و سپس کشتارگاه فعلی تعطیل و بهسازی شود، اما تعطیلی ناگهانی آن بدون هماهنگی، مشکلاتی در روند کشتار ایجاد کرد و در نهایت با دستور دادستان، فعالیت آن به‌صورت موقت از سر گرفته شد.

 

صادقی‌پور همچنین بر حذف کشتارگاه‌های سنتی تأکید کرد و گفت کشتارگاه‌های سنتی زیدآباد و پاریز حذف شده‌اند تا کشتار در مجموعه‌های صنعتی و مجهز انجام شود.

 

وی در پایان تأکید کرد: خط قرمز دامپزشکی سلامت مردم است و تمام اقدامات برای بهسازی کشتارگاه با هدف حفظ سلامت شهروندان انجام می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان سیرجان
  • کد خبر : 358808
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور