نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآوردههای خام دامی در آستانه شب یلدا
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان راور گفت: در راستای تأمین و تضمین سلامت جامعه و بهداشت غذای شهروندان در آستانه شب یلدا طرح تشدید نظارت در زمینه تولید، فرآوری و توزیع فرآوردههای خام دامی همچون گوشت قرمز و مرغ و ماهی در شهر راور در حال اجرا می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان راور دکتر جعفری بیان کرد: باتوجه به اهمیت سلامت فرآوردههای خام دامی، یکی از وظایف مهم دامپزشکی نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی این فرآوردهها است و سازمان دامپزشکی کشور برنامههای مختلفی در طول سال در دست اجرا دارد تا اطمینان حاصل شود که فرآوردههای سالم و بهداشتی به دست مصرفکنندگان میرسد.
وی افزود: بدین منظور در تمام ایام سال اکیپهای بازرسی و نظارتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه این فرآوردهها نظارت مینمایند.
سرپرست شبکه دامپزشکی راور تصریح کرد: در این راستا در سال ۱۴۰۳ تا کنون کارشناسان دامپزشکی شهرستان راور بر کشتار ۱۹۰ رأس گاو، ۱۱۵ نفر شتر و بیش از ۹۵۰ راس گوسفند و بز در کشتارگاه شهرستان نظارت کردند تا گوشت سالم و بهداشتی تولید شود.
جعفری در پایان گفت: سلامت و امنیت غذایی مردم باید جدی گرفته شود که این خط قرمز سازمان دامپزشکی محسوب می گردد و سلامت دام، وضعیت مناسب کشتارگاه و حمل و عرضه بهداشتی گوشت که می تواند در جلوگیری از شیوع بیماری ها و سلامت همشهریان نقش موثری داشته باشد باید مدنظر دست اندرکاران امر قرار گیرد.
نظر دهید