دوشنبه 04 اسفند 1404

flag
لیست اخبار صفحه :234
دامداران شیوع بیماری لمپی اسکین را جدی بگیرند
شبکه دامپزشکی شهرستان کوهبنان

دامداران شیوع بیماری لمپی اسکین را جدی بگیرند

دامپزشکی شهرستان کوهبنان اعلام کرد با توجه به گرمای هوا، و مساعد شدن احتمال بروز بیماری لمپی اسکین لازم است دامداران برای پیشگیری از بیماری در دام های سنگین خود اقدام های لازم را به سرعت انجام دهند. همچنین نسبت به انتشار بیماری دامی لمپی اسکین هشدار داد و از تمام دامداران این شهرستان خواست تا برای مایه کوبی دام خود هر چه سریع تر اقدام کنند.

انتصاب دکتر محمد رضا صادقی به عنوان سرپرست  شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان + تصاویر مراسم تکریم و معارفه

انتصاب دکتر محمد رضا صادقی به عنوان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان + تصاویر مراسم تکریم و معارفه

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر صدیقه کاظمی نیا سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمان، طی حکمی دکتر محمد رضا صادقی را بعنوان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان انتصاب کرد.

اجرای طرح واکسیناسیون تب  برفکی دام سنگین استان
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان خبر داد:

اجرای طرح واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین استان

بیماری تب برفکی یکی از بیماری های مهم و استراتژیک در دامهای زوج سم می باشد که در صورت شیوع، خسارات اقتصادی فراوانی را به واحدهای پرورش دام وارد می‌ کند.

هشدار شبکه دامپزشکی شهرستان راور در مورد بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)

هشدار شبکه دامپزشکی شهرستان راور در مورد بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)

دکتر حسینی گفت: تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنه، ترشحات دام آلوده، خون دامهای آلوده، لاشه های ذبح شده و له نمودن کنه آلوده به انسان منتقل و می تواند باعث بیماری در انسان شود.

تمام مرغ‌های موجود در بازار از نظر بهداشتی سالم بوده و در موعد خود به کشتارگاه ارسال می‌شوند
سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه ای به شایعات شرم آور در فضای مجازی واکنش نشان داد:

تمام مرغ‌های موجود در بازار از نظر بهداشتی سالم بوده و در موعد خود به کشتارگاه ارسال می‌شوند

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور به دنبال درج شایعاتی تاسف بار به نقل از دکتر امین اسدی، مشاور معاون وزیر و مدیر روابط عمومی سازمان، ضمن تکذیب ادعای شایعه شده به نقل از وی اعلام می‌شود که چنین اظهار نظری انجام نشده و از اساس کذب است. هر گونه اقدام غیر بهداشتی توسط دامپزشک مسئول فنی بهداشتی گزارش و جلوگیری خواهد داشت. بنابراین کلیه محصولات پروتئینی که به بازار عرضه می‌شوند، کاملاً تحت نظارت بهداشتی می‌باشند و مردم با خیالی آسوده مصرف کنند. سازمان دامپزشکی کشور بر خود لازم می‌داند، برای ایجاد آرامش و صیانت از سلامت مردم عزیز، ناشران و برهم زنندگان نظم عمومی جامعه را بابت نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی و مورد پیگرد قانونی قرار دهد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور