• 1399/12/11 - 12:14
  • تعداد بازدید : 237
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی رئیس دامپزشکی شهرستان نرماشیر در خصوص خرید و نگهداری و رهاسازی ماهی قرمز

رئیس دامپزشکی شهرستان نرماشیر اظهار داشت : همه ساله در آستانه سال نو بازار خرید ماهی قرمز رونق می گیرد و مردم این ماهی زینتی را بر سر سفره های هفت سین خود می‌‎برند، اما نکات بهداشتی زیادی در مورد نحوه حفظ سلامت و نگهداری ماهی قرمز وجود دارد که بسیاری از مردم از آن مطلع نیستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر زارع با بیان اینکه مهمترین مسئله ای که مردم باید به آن توجه داشته باشند اطمینان از سلامت ماهی خریداری شده به منظور جلوگیری از ابتلاء به بیماری‌‏های مشترک می باشد ، همچنین با توجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور خاطرنشان کرد که ویروس کرونای عامل بیماری کووید19در ماهیان بیماری زا نبوده و توصیه های بهداشتی صرفاً  به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی می باشد. در صورت تماس با ماهی و یا آب حمل و نگهداری، بلافاصله نسبت به شستشوی دستها با آب و صابون و یا استفاده از ضدعفونی کننده های مناسب اقدام گردد.

این مقام مسئول به شهروندان توصیه کرد از خرید ،نگهداری و یا تکثیر سایر حیوانات (خزندگان، دوزیستان و حلزون ها، لاک پشت مینیاتوری خصوصاً لاک پشت های گوش قرمز می توانند بعنوان ناقل یا واسط بالقوه انواع عوامل بیماری زا برای انسان باشند) پرهیز کنند و به همشهریان توصیه اکید می‌‎شود که ماهی قرمز را تنها از مراکز معتبر و تحت نظارت و کنترل شهرداری و دامپزشکی تهیه کنند و در پایان نوروز ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان نرماشیر
  • کد خبر : 272006
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه