• 1401/01/30 - 07:56
  • تعداد بازدید : 763
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تداوم نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های دامی در کرمان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان از تداوم نظارت دامپزشکی بر فعالیت عرضه کنندگان فرآورده‌های خام دامی تا اواخر ماه مبارک رمضان خبرداد.

آمنه زینلی گفت: بازرسی از همه مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی شهرستان کرمان در اولویت برنامه کاری شبکه دامپزشکی در ایام مبارک ماه رمضان است.

او گفت: طرح تشدید نظارت بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی تا آخر ماه رمضان تداوم خواهد داشت و به دلیل اهمیت سلامت مواد غذایی و مصرف کنندگان، طرح تشدید نظارت شبکه دامپزشکی بر عرضه مواد خام دامی با حساسیت بیشتری در این روز‌ها در حال انجام است و ناظرین بهداشتی شبکه دامپزشکی با مشاهده کوچکترین تخلف در این زمینه برخورد قاطع و جدی خواهند کرد.

به گفته زینلی با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآورده‌های خام دامی، از کلیه شهروندان انتظار می‌رود از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته بندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بسته بندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان از کلیه فعالان و عرضه کنندگان مواد پروتئینی تقاضا کرد با رعایت کامل ضوابط بهداشتی و دستورالعمل‌های دامپزشکی به ارتقاء سلامت جامعه کمک کنند و همچنین از شهروندان خواست ضمن تهیه فراورده‌های خام دامی مورد نیاز خود از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی، برای گزارش تخلفات بهداشتی با شماره ۳۲۱۳۴۳۶۶ شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان تماس حاصل بگیرند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کرمان
  • کد خبر : 284210
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه