آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی زرند ویژه ماه مبارک رمضان و سال جدید
لطفعلی پور رئیس شبکه دامپزشکی زرند بیان نمود : با توجه به افزایش عرضه و تقاضای فراورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان و عید نوروز، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی به صورت اکیپ های ثابت و سیار اجرا می گردد.

به گزارش از روابط عمومی اداره دامپزشکی زرند، لطفعلی پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان زرند اظهار نمود ؛ در ایام ماه مبارک رمضان ، و عید نوروز نظارتهای دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می یابد. نحوه اجرای این طرح از ۱۱ اسفند۱۴۰۳ الی ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ به صورت دو اکیپ ثابت و یک اکیپ سیار به اجرا در خواهد آمد.
وی تصریح کرد: مراکز عرضه فراورده های خام دامی ، مراکز نگهدای (سردخانه)، رستوران ها و آشپزخانه ها، ناوگان حمل ونقل و کارگاههای بسته بندی شهرستان مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرند.
لطفعلی پور در خصوص مخاطرات بهداشتی مصرف فراورد ه های ناسالم و فاسد اظهار داشت: بسیاری از مسمومیت های غذایی و بیماری های متابولیک در اثر مصرف فراوردهای غیر قابل مصرف در انسان بوجود می آیند که مصرف کنندگان باید هنگام خرید توجه لازم به شرایط بهداشتی نگهداری و سلامت فراورده مورد مصرف داشته باشند.
وی به شهروندان توصیه کرد: فرآورده های دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری نموده و به تاریخ تولید و انقضاء که برروی لیبل و برچسب آن نصب شده است توجه نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان در پایان با اعلام این موضوع که هر گونه تهدید علیه بهداشت عمومی جرم محسوب می شود از همشهریان خواست: درصورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه فرآورده های خام دامی با شماره ۱۵۱۲ و یا با شماره تلفن ۰۳۴۳۳۴۸۹۰۱۸ اطلاع دهند تا با متخلفین برابر ضوابط برخورد قانونی صورت پذیرد.
نظر دهید