آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی در آستانه ماه مبارک رمضان در راور
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان راور از تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان راور؛ دکتر جعفری اظهار داشت: در آستانه ماه مبارک رمضان و با هدف اطمینان از سلامت فراوردههای خام دامی عرضه شده به شهروندان، نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فراوری و عرضهی فراوردههای خام دامی تشدید مییابد.
وی با تاکید بر لزوم برخورد جدی و قاطع با متخلفین در زمینه بهداشت و سلامت جامعه گفت: در راستای اجرای این طرح برای ۴ واحد صنفی متخلف در شهرستان به دلیل عدم رعایت نکات و دستورالعمل های بهداشتی تشکیل پرونده و تذکرات لازم داده شد.
سرپرست شبکه دامپزشکی گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی با بررسی شرایط تولید، فراوری و عرضهی فراوردههای خام دامی موارد تخلف را ثبت، رفع و پیگیری میکنند تا از این طریق ضریب اطیمنان سلامت فراوردههای خام دامی عرضه شده جهت مصرف شهروندان به حداکثر برسد.
جعفری در پایان از شهروندان خواست تا در هنگام خرید فراوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره بردای دامپزشکی میباشد توجه نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا ۳۳۷۲۲۶۳۸ مراتب را به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند.
نظر دهید