مدیرکل دامپزشکی کرمان: کشتارگاه صنعتی بم از استانداردهای بهداشتی لازم برخوردار است
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: کشتارگاه صنعتی بم از استانداردهای بهداشتی لازم برای تهیه و تولید گوشت برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، حسین رشیدی ظهر امروز در حاشیه افتتاح کشتارگاه صنعتی شهرستان بم اظهار داشت: دام باید طی چند مرحله قبل، حین و بعد از کشتار مورد بازرسی قرار گیرد تا از سلامت آن مطمئن شویم.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه در حین کشتار دام امکان جذب هرگونه آلودگی وجود دارد، کشتارگاه صنعتی از نظر بهداشتی در حد استاندارد است و گوشت سالمی در آن کشتار میشود.
رشیدی با اشاره به وجود سردخانه برای پیش سردکن گوشت در کشتارگاه صنعتی بم افزود: گوشت باید بعد از کشتار 24 ساعت در سردخانه نگهداری شده و بعد وارد بازار شود.
وی ادامه داد: این کشتارگاه میتواند در یک شیفت کاری گوشت مورد نیاز چهار شهرستان شرقی کرمان را تامین کند و در این زمینه نیازمند همکاری فرمانداران و شهرداران منطقه هستیم.
رضا اشک فرماندار بم در این مراسم اظهار داشت: با همکاری بخش خصوصی قسمت بستهبندی را باید در کشتارگاه صنعتی راهاندازی کرده و گوشت را به سایر نقاط کشور ارسال کنیم.
وی افزود: شهرستان بم از امروز دارای یکی از بهترین کشتارگاههای استان است.
فرماندار بم با اشاره به بازسازی برخی از اماکن این شهرستان گفت: بازسازی امامزادهها، مساجد و حسینیهها نیمهتمام مانده که امیدواریم با کمک استاندار اقدامات تکمیلی صورت گیرد.
نظر دهید