• 1394/07/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 327
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مدیرکل دامپزشکی کرمان: کشتارگاه صنعتی بم از استانداردهای بهداشتی لازم برخوردار است

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان گفت: کشتارگاه صنعتی بم از استانداردهای بهداشتی لازم برای تهیه و تولید گوشت برخوردار است.

به گزارش خبرگزار‌ی فارس از کرمان، حسین رشیدی ظهر امروز در حاشیه افتتاح کشتارگاه صنعتی شهرستان بم اظهار داشت: دام باید طی چند مرحله قبل، حین و بعد از کشتار مورد بازرسی قرار گیرد تا از سلامت آن مطمئن شویم.



وی بیان داشت: با توجه به اینکه در حین کشتار دام امکان جذب هرگونه آلودگی وجود دارد، کشتارگاه صنعتی از نظر بهداشتی در حد استاندارد است و گوشت سالمی در آن کشتار می‌شود.



رشیدی با اشاره به وجود سردخانه برای پیش سردکن گوشت در کشتارگاه صنعتی بم افزود: گوشت باید بعد از کشتار 24 ساعت در سردخانه نگهداری شده و بعد وارد بازار شود.



وی ادامه داد: این کشتارگاه می‌تواند در یک شیفت کاری گوشت مورد نیاز چهار شهرستان شرقی کرمان را تامین کند و در این زمینه نیازمند همکاری فرمانداران و شهرداران منطقه هستیم.



رضا اشک فرماندار بم در این مراسم اظهار داشت: با همکاری بخش خصوصی قسمت بسته‌بندی را باید در کشتارگاه صنعتی راه‌اندازی کرده و گوشت را به سایر نقاط کشور ارسال کنیم.



وی افزود: شهرستان بم از امروز دارای یکی از بهترین کشتارگاه‌های استان است.



فرماندار بم با اشاره به بازسازی برخی از اماکن این شهرستان گفت: بازسازی امامزاده‌ها، مساجد و حسینیه‌ها نیمه‌تمام مانده که امیدواریم با کمک استاندار اقدامات تکمیلی صورت گیرد.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 177417
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه