• 1398/04/29 - 08:30
  • تعداد بازدید : 447
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان ️در جلسه کارگروه کشاورزی زرند عنوان کرد:

کلیه مراحل کشتار مرغ مکانیزه شود

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان گفت: کلیه مراحل کشتار تا ارائه گوشت مرغ به بازار باید مکانیزه شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان،  دکتر رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان ️در جلسه کارگروه کشاورزی زرند ضمن قدر دانی از اقدامات انجام شده در حوزه دام و طیور شهرستان خواستار برطرف کردن معضلات و مشکلات دامداری‌های شهرستان در جهت تولید پایدار محصولات دامی در شهرستان شد.

وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور طرح ارتقاء کیفیت گوشت مرغ را در دستور کار جدی قرار داده که بایستی کل کشور و همه ارگان‌های مرتبط نسبت به انجام فعالیت‌های ابلاغی طبق برنامه زمانبندی اقدام نمایند.

️وی تصریح کرد: هدف از انجام این طرح تولید گوشت مرغ به صورت کاملا بهداشتی و با استاندارد‌های روز دنیا می‌باشد.

️رشیدی ضمن اشاره به این موضوع که گوشت مرغ تولید شده هم جهت مصرف داخلی و هم جهت صادرات می‌باشد تاکید کرد: جهت انجام این طرح بایستی کشتارگاه‌های طیور ضمن راه اندازی خط دوم کشتار، همچنین تخلیه اندرونه و کلیه مراحل کشتار را به صورت مکانیزه و خودکار انجام دهند.

️مدیر کل دامپزشکی استان همچنین از تدوین دستورالعمل ضوابط و مقررات بهداشتی تولید آرتیمیا توسط سازمان دامپزشکی کشور پس از پیگیری‌های انجام شده توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمان خبر داد و بیان داشت: شهرستان زرند با توجه به وجود رودخانه شور در منطقه سیریز، موقعیت مناسبی برای انجام این گونه فعالیت‌ها را دارد و باید حمایت لازم از تولید کنندگان در این بخش انجام گیرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 134857
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه