• 1403/04/24 - 07:10
  • تعداد بازدید : 225
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان:

نظارت دامپزشکی بر کشتار بهداشتی دام در ایام تاسوعا و عاشورا تشدید می شود

مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از تشدید نظارت دامپزشکی بر کشتار بهداشتی دام در ایام تاسوعا و عاشورا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر محمد خلیلی وند بیان داشت: با عنایت به ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، اداره کل دامپزشکی استان به منظور حفظ سلامت گوشت دامهای قربانی و به تبع آن سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی اقدام به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه این ایام نموده است .

این مقام مسوول گفت: این اداره کل با هماهنگی با کلیه دستگاههای مربوط از جمله فرمانداری، شهرداری، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان های استان، ناظرین شرعی، ائمه جمعه و جماعات، مراکز بهداشتی درمانی، کمیته امداد حضرت امام (ره)، بهزیستی، هیات امناء و متولیان بقاع متبرکه و ... اقدامات لازم در این ایام را به بهترین نحوه ممکن و فراگیرتر از سنوات گذشته اجرایی خواهد نمود.

وی گفت: اکیپ‌های ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی به این منظور ساماندهی شده است.

این مقام مسئول از حضور 69 اکیپ ثابت و سیار نظارتی بهداشتی در این ایام در استان خبر داد و اظهار کرد: تعداد پرسنل عملیاتی 33 نفر دکتر دامپزشک، 58 نفر بازرسین بهداشتی به همراه 15 نفر از ناظرین شرعی می باشند.

دکتر خلیلی وند از آمادگی لازم کشتارگاه های دام استان برای پذیرش دام های قربانی و نیز پیش بینی خودرو سردخانه دار برای حمل لاشه های دام های قربانی خبر داد.

وی افزود: پرسنل فنی دامپزشکی اعم از دکتران دامپزشک، کارشناسان، کاردان ها و تکنیسین های دامپزشکی و بهداشت گوشت به همراه ناظرین شرعی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت 6 صبح الی 14 در قالب اکیپ های ثابت و سیار فعالیت می نمایند.

این مقام مسئول از حضور کشیک ثابت در شبکه های دامپزشکی استان بمنظور پاسخگویی تلفنی و نیز هماهنگ کننده بین شهروندان و اکیپ های عمل کننده در سطح شهر خبر داد و بیان کرد: روسا 17 شبکه دامپزشکی استان، بر حسن اجرای تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های کشتاری نظارت مستمر دارند.

وی بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر بیماری‌های مشترک دام و انسان بخصوص (تب کریمه کنگو، بروسلوز، کیست هیداتید و ... ) تاکید کرده و افزود: رعایت نکات بهداشتی در هنگام ذبح بسیار حائز اهمیت است و افراد در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی در هنگام ذبح ممکن است به بیماری های خطرناک مبتلا شوند و لازم است  مصرف گوشت دام های قربانی پس از طی جمود نعشی انجام گیرد.

دکتر خلیلی وند  در پایان با اعلام شماره تلفن 1512 در سطح استان کرمان، از شهروندان محترم تقاضا نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را سریعاً گزارش نمایند تا با متخلفین برابر ضوابط، برخورد قانونی صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 322529
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه