• 1403/04/30 - 06:27
  • تعداد بازدید : 211
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان خبر داد:

نظارت دامپزشکی بر 4100 راس دام زنده و لاشه دام قربانی در ایام تاسوعا و عاشورا

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان با اعلام اجرایی نمودن طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر سلامت دام های نذری، بیان داشت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بخصوص (تب کریمه کنگو، بروسلوز، کیست هیداتید و ... ) ، ذبح دام های نذری در ایام تاسوعا و عاشورا مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت.

وی گفت: 3000 راس دام زنده نذری و 1100 لاشه دام قربانی اعم از گاو، گوسفند، بز و شتر تحت نظارت و بازرسی اکیپ های این ارگان در ایام تاسوعا و عاشورا قرارگرفت.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نیروهای این اداره کل به صورت رایگان خدمات مورد نیاز مردم در تائید سلامت دام را در این ایام ارائه نمودند، اعلام کرد: 69 تیم ثابت و سیار از کارشناسان بهداشتی دامپزشکی شامل 33 نفر دکتر دامپزشک، 58 نفر بازرسین بهداشتی به همراه 16 نفر از ناظرین شرعی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بر نحوه ذبح دام‌های نذری در سطح استان نظارت نمودند.

این مقام مسئول گفت: کشتارگاه های ‌دام در استان کرمان در این ایام از ساعت 6 تا ۱4 به صورت رایگان به شهروندان خدمات عرضه نمودند.

دکتر قاضی زاده  با اعلام اینکه اجرای این طرح در راستای عرضه گوشت بهداشتی و در نتیجه حفظ سلامت شهروندان صورت گرفت، بیان کرد: در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی بصورت سیار در سطح شهرستان های استان حضور داشته و درصورت لزوم اقدام به بازرسی لاشه های نذری نموده و علاوه بر نظارت و بازرسی لاشه های کشتاری به ارائه خدمات بهداشتی و ترویجی و آموزشی پرداختند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان از حضور کشیک ثابت در شبکه های دامپزشکی استان بمنظور پاسخگویی تلفنی و نیز هماهنگ کننده بین شهروندان و اکیپ های عمل کننده در سطح شهر خبر داد و بیان کرد: روسای 17 شبکه دامپزشکی استان، بر حسن اجرای تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های کشتاری نظارت مستمر داشته و گزارش اقدامات به این اداره کل ارسال گردید.

وی با اعلام اینکه با انجام این نظارت ها، موارد ضبطی و غیر قابل مصرف لاشه دام ها جداسازی، ضبط و معدوم سازی شد، اذعان داشت: در این راستا میزان  389 کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.

دکتر قاضی زاده افزود: عملیات نظارت و بازرسی بر ذبح بهداشتی دامهای نذری با هدف کاهش احتمال انتقال بیماریهای مشترک از جمله تب کریمه کنگو، بروسلوز، کیست هیداتید و ... انجام گردید.

دکتر مینا قاضی زاده رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان در پایان با اعلام شماره تلفن 1512 در سطح استان کرمان، از شهروندان محترم تقاضا نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را سریعاً گزارش نمایند تا با متخلفین برابر ضوابط،  برخورد قانونی صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 322713
کلمات کلیدی
روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

روابط عمومی ادمین پورتال کرمان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه