در دیدارمسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی با معاون استاندار کرمان مطرح شد:
موانع موجود در حوزه دامپزشکی برطرف گردد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، نشست صمیمی حجتالاسلام دکتر سید اسماعیل حسینیمقدم مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی کشور، دکتر محمدصادق بصیری معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان، دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان، حجت الاسلام محمد قاسمی زاده نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان در محل استانداری کرمان برگزار شد.
دکتر بصیری معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان گفت: امیدواریم با کمک استانداری موانع موجود در حوزه دامپزشکی تا حد امکان برطرف گردد.
دو موضوع مهم کشور امنیت سایبری و امنیت زیستی می باشند
دکتر بصیری گفت: دو موضوع مهم کشور امنیت سایبری و امنیت زیستی می باشد که مهمترین عامل امنیت زیستی، امنیت غذایی می باشد که دشمن می توانند روی آن اثر گذار باشد، ضمن اینکه عوامل مختلف از جمله بیماری های طبیعی نیز سبب میشوند که سلامت غذای مردم به خطر بیفتد.
وی ضمن تقدیر از نیروهای خدوم مجموعه مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان دامپزشکی کشور دامپزشکی اعلام کرد: استان کرمان علیرغم ظرفیت های موجود، در معرض تهاجم بسیاری از بیماریهای دامی از جمله تب کریمه کنگو و آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان قرار دارد که خشکسالی ها و ... نیز به آن دامن میزند.
وی در پایان قول مساعد داد که در به پایان رساندن و بهرهبرداری از کشتارگاه دام تینا پروتئین کمکهای لازم توسط استانداری ارائه گردد و هر کاری که برای بهبود وضعیت معیشت ناظران شرعی قابل اجرا باشد، دریغ نخواهد شد.
تمامی کشتارگاههای دام استان مجهز به پیش سردکن شده اند
دکتر حسین رشیدی مدیر کل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: در تمامی کشتارگاه ها علاوه بر ناظرین بهداشتی، ناظران شرعی نیز وجود داردکه امور مربوط به ذبح شرعی را در کشتارگاه ها مدیریت می نمایند.
وی گفت: در بین کشتارگاه های دام استان، ابتدا کشتارگاه دام شهرستان کرمان و سپس کشتارگاه های دام شهرستان های سیرجان و رفسنجان دارای بیشترین آمار کشتار دام می باشند.
دکتر رشیدی افزود: تمامی کشتارگاههای دام استان به منظور پیش گیری از بیماری تب کریمه کنگو مجهز به پیش سردکن شده اند.
محمد قاسمی زاده، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان به بیان حساسیت ذبح شرعی پرداخت و گفت: نظارت بر ذبح شرعی از حساسیت بالایی برخوردار است به خصوص در کشتارگاه هایی که بصورت سنتی کشتار دام را انجام می دهند.
وی گفت: آموزش و نظارت بر ناظران شرعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که جای کار دارد.
وی افزود: لازم است نظارت بهداشتی به گونه ای اعمال شود که سلامت دام را به دنبال داشته باشد که خوشبختانه تمامی توان دامپزشکی استان در این مورد به کار گرفته شده است اما در این مورد نیز هنوز جای کار فراوان وجود دارد.
قاسمی زاده افزود: خوشبختانه وضعیت نیروی انسانی ناظران شرعی در کشتارگاه ها بهبود یافته و تقویت شده است که امیدواریم وضعیت نیروی انسانی باز هم ارتقا یابد.
قاسمی زاده گفت: در استان کرمان کشتارگاه دام تینا پروتئین وجود دارد که ۹۹ درصد کارهای بهرهبرداری آن به اتمام رسیده است، این کشتارگاه دارای ظرفیت کشتار بالایی می باشد.
قاسمی زاده گفت: بهره برداری از این کشتارگاه چندین سال بطول انجامیده است و نیازمند کمک اساسی و نهایی دارد تا به پایان برسد.
وی ادامه داد: می بایست این بخش خصوص در مدار قرار گیرد که بعد از بهره برداری بسیاری از مشکلات کشتار استان رفع خواهد شد.
در ادامه علی رهبری نژاد، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان کرمان اعلام کرد:۲۶ کشتارگاه فعال در استان کرمان وجود دارد که ۱۴ عدد آن کشتارگاه دام و ۱۲ عدد آن کشتارگاه طیور می باشند.
وی گفت: حقوق ماهیانه ناظران شرعی اگر به موقع پرداخت گردد، شاهد ایجاد انگیزه بیشتر در ارائه بهتر عملکرد ناظران خواهیم بود.
نظر دهید